12.1.2010

Indiemusauutiset! Wuhuu!

 Tänään tietty tulee yksi asia (julkaisu) olemaan ylitse muiden, mutta itse palaan asiaan vasta postauksen lopulla. Häähää!

Päivän eka uutisotsikko: HURTSiltä uutta!
Ehdottomasti mielenkiintoisimpia bändejä tällä hetkellä. Manchesteriläinen Hurts julkaisi viime vuonna esikoiskappaleensa Wonderful Life, ja nyt on vuorossa Blood, Tears & Gold, joka jatkaa bändin tuttua koomista kasari-elektropop-meininkiä. Koomista mutta hienoa.


Lisää uutisia: myös Best Coast on julkaissut uuden seiskatuumaisen yhdessä Jeans Wilderin kanssa. Kaikkien lemppari hengailusurffimusat saa jatkoa. Harmi vaan, että YouTube ei oo aivan mukana vielä. Siksipä ohjaan teidät mainioon Gorilla vs. Bear -blogiin lataamaan Up All Night -biisin.   Gorilla vs. Bear

Uutisotsikko número tres! Maanmainio ruotsalaissisarusfolkduo First Aid Kit tulee Suomeen maaliskuussa. Tavastian keikan liput maksavat osapuilleen (elleivät jopa täsmälleen) 12€ ennakkoon. Tarkka päivämäärä lienee 25. maaliskuuta. Ja tammikuun 27. päivähän ilmestyy se FAKin albumi, The Big Black and the Blue.

Uudelta levyltä on myös seuraava kappale, Hard Believer:


Muisteloa mainion Fleet Foxes -coverin hengessä:


Ai niin, se alussa lupaamani skuuppi. Tänään ilmestyy siis myös Vampire Weekendin odotettu Contra, jonka myötä VWn suosio kasvaa varmasti entisestään. Mulle ei ole oikein koskaan kavereiden meno pudonnut, mutta en kiellä, etteikö bändin musiikki olisi hyvää.

Muutaman biisin levyltä kuulleena voin luottavaisin mielin suositella Vampire Weekendin ensimmäisen levyn ystäville ja toisaalta suositella jättämään väliin, jos ensimmäinen levykään ollut mieleen.

Cousins on ainakin tosi hyvä kappale, että älkää sittenkään jättäkö väliin levyn koekuuntelua..:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti