14.4.2010

Eilisen uutuudet tänään + Forest Family Recordsin huikea uusi julkaisu

Eilinen oli väsymyksen päivä, joten tuttujen bändin 'uutuudet' jäivät postaamatta. Mm. The Nationalilta, Band of Horsesilta ja Beach Houselta oli uutuuksia saatavilla. Myös Future Islandsia ja Mumford & Sonsia olisi mahtunut päivän aiheisiin. Eli leikitään nyt, että on eilinen, ja kappaleet saapuvat uunituoreina. Lisätään tähän myös tämän päivän asia eli Gauntlet Hairin I Was Thinking -kappaleen julkaisu Forest Family Recordsilta.

Mutta nyt: The National. Mm-m. Tämä ei olisi Slow Show - enkä minä olisi fanaattinen - ellen postaisi kahdesta (kyllä, luit oikein, 2!) uudesta The Nationalin kappaleesta.

Aiemmin kuultu, jo nyt suosikkien joukkoon noussut Bloodbuzz Ohio julkaistiin sinkkuna, jonka b-puolena on bändin Alligator-ajoista muistuttava Sin-Eaters, jonka kuulet tässä:


The National tarjoilee myös uutuutta High Violetiltakin, ja jälleen mahtavuutta: Afraid of Everyone. "I don't have the drugs to sort it out."


Nämä kappaleet saattavat jakaa Boxerin parissa enimmäkseen aikansa viettäneet fanit, mutta vankka mielipiteeni alkaa vankistua entisestään: uudesta levystä taitaa tulla täysosuma.

The Nationalia ja Band of Horsesia yhdistää paitsi toukokuussa ilmestyvät uutuuslevyt myös bloggaustiheys (ainakin tässä blogissa). BoH tarjoaa siis taas uutta kappaletta, joten kuunnellaanpa Laredo:


  

    

    

    

    

    

    

  Beach House on myös sellainen bändi, josta ei voi saada tarpeekseen. Teen Dreamin ilmestyttyä on ollut hyvin selkeää, mikä bändi on vuoden lopussa(kin) yksi puhutuimmista. Nyt julkaistaan Zebra-kappaleen yhteydessä aiemmin julkaisematon (toki jo pari kuukautta sitten vuotanut) kappale The Arrangement. Kuuntele tässä:


Sen sijaan, että laittaisin tähän myös Zebran, laitetaan Staten Islandilta kotoisin olevan koululaiskuoron, PS22 Choruksen versio Zebrasta:


Ja Beach Housesta löydämme aasinsillan Future Islandsiin, sillä molemmat ovat baltimorelaisbändejä. Synapopkokoonpano Future Islands julkaisee uutta levyä toukokuun neljäs, ja tässä siltä maistiainen, Tin Man:


Mumford & Sonsiin olen syttynyt jotenkin ihan uudestaan viimevuotisen julkaisun jälkeen. Sattumoisin törmäsin videoihin, joissa bändi esittää uusiakin kappaleita ja vastailee kysymyksiin. Song By Toadin sessioissa esiintyneen bändin haastattelun taustalla soi Mumford & Sonsin itsetehtailema versio Neil Youngin Dance Dance Dance -kappaleesta. Tässä Toad-Sessions jossa siis Mumford & Sons, ensin cover, sitten uusi vielä nimeämätön kappale:Niiiiin. Vihdoin siitä Forest Family Recordsin uudesta julkaisusta. Tämä olisi ehdottomasti ansainnut oman postauksensa, mutta ahnehdin nyt tähän samaan. Gorilla vs Bearin ja Weekly Tape Deckin yhteisyrityksenä syntynyt levy-yhtiö julkaisi ensin Cultsin Go Outside -kappaleen ja nyt vuorossa on siis Gauntlet Hair.

Ja coloradolaiskaksikko on vähintäänkin yhtä loistava kiinnitys kuin Cults. I Was Thinking on älyttömän huikea kappale. Alku muistuttaa hieman Atlas Soundin Walkabout-kappaletta. Kuuntele kummatkin tässä.


4 kommenttia:

 1. Samaa mieltä olen The Nationalista. Ennakkoon julkaistut kappaleet ovat olleet todella kovia ja jos taso pysyy levyllä samana, niin vuoden levy on varmasti kyseessä.

  Band Of Horsesin levyä odottelen kanssa innolla. Varmasti myös ihan vuoden kärkijulkaisuja.

  VastaaPoista
 2. Tulen pian hulluksi, kun The Nationalin uutta levyä pitää odottaa vielä viikkoja!

  VastaaPoista
 3. Loistavaa, että Beach Houselta on tullut uusi biisi virallisesti ulos! Itse ostin Teen Dreamin alkuvuodesta ja se on ollut kuunneltuimpia levyjäni tänä vuonna.

  VastaaPoista
 4. The Nationaliin on itselläkin kova luotto. Ja kärsimättömyys kasvaa uusien kappaleiden myötä. BoH sen sijaan huolettaa: mitä jos se ei olekaan niin kova kuin sitä toivoo? :D

  VastaaPoista