9.8.2012

Kuulokekysymys ja High Highsin uusi Once Around The House

Hei, tällä kertaa mulla on kysymys kappaleen lisäksi. Mikäli lukijoiden joukossa on vähintäänkin yhtä innokkaita musiikin kuuntelijoita kuin minä, ymmärrätte kuulokkeiden tärkeyden. Sain hiljattain lahjaksi Gradon laadukkaat ja maukkaat SR60 -malliset kuulokkeet, ja ne ovat kyllä tuoneet uusia ulottuvuuksia kuunteluhetkiin. Harmi vain että Sennheiserin ear plug -nappikuulokkeet, joita olen lenkillä käyttänyt, alkavat pettää.

**Nyt olisi siis lukijavinkki paikallaan: minkämoiset nappikuulokkeet olisivat hankinnan arvoiset? Ear plug -tyyppiseen olen niin mieltynyt etten muuta oikein suostu kokeilemaan. Ja mielellään tietysti kohtuuhintaisetkin saisivat olla, mutta kuuntelen toki kaikki ehdotukset enemmän kuin mielelläni.


Ja muuten. Se kappale. Unelmainen newyorkilaistuttu High Highs julkaisee 2013 levyn tänä vuonna vihdoin ilmestyneen EP:n seuraksi. Uusi kappale tuolta levyltä on Once Around The House. Parasta unelmaa.


3 kommenttia:

 1. Mulla on itsellä tälläset: http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&partNumber=MDRXB20EX

  Jotakuta voi "extra bassit" haitata, mutta mielestäni ne eivät ole liian päällekäyvät. Pehmeä ja miellyttävä soundi. 50 euroa maksoivat ja olen ollut tyytyväinen.

  VastaaPoista
 2. Kiitti Lauri. Vaikuttivat ihan kelpo kuulokkeilta. "Hiphop fans rejoice". Piti kysyäkin et ei toi "extra bass" haittaa sit kuitenkaan. Kauan sulla on ollu ja onks ne toimineet ihan tasaisen hyvin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei "extra bassit" haittaa. Tuo vain mukavan pehmeän soundin ja toistaa moitteetta matalammatkin taajuudet, jos nyt vaikka jotain dubimpaa kamaa kuuntelee. Mulla on ollut nykyiset vähän reilun vuoden ja ovat toimineet oikein hyvin, kunhan vain muistaa putsailla niitä tarpeeksi usein. Mulla oli vastaavat aiemminkin, jotka sinnittelivät kyydissä pari vuotta ennen kuin johtoon tuli kosketushäiriöitä. Silti kestivät kauemmin kuin monet muut napit, mitä olen omistanut.

   Poista