19.11.2012

Annie Mall - It's Enough

Hienoinen yllätys oli fiiliksistä päällimmäisenä, kun kuuntelin taannoin Annie Mall -nimisen suomalaisbändin uusimman singlen, It's Enough. Aiemmin tutuksi tulleiden kappaleiden perusteella biisinkirjoituksesta puuttui mun mielestä fokus, joskin sen löydyttyä olisi mielenkiintoista nähdä mihin asti yhtye pääsee.

Tätä taustaa vasten It's Enough rouhiikin varsin määräävästi. Alkurytinöiden aikana en uskoisi yhtyeen elinkaaren olevan näin alkutekijöissä. Tuntuu että bändi on suuntansa löytänyt: tällaista sen pitäisi tehdä enemmänkin. Stoner rockista ammentava -kappale ei ehkä ole ominta alaani muttei estä nauttimasta siitä suunnattomasti.

Sini Peltokorven solistintyö tuo sopivaa omaa väriä tähän bändiin, eikä oo poissuljettua, että oikeassa ohjauksessa bändi voisi sopia samaan markkinarakoon kuin Audioslave, Paramore ja Wolfmother. Tänä vuonna debyyttialbumin julkaiseva, jyväskylässä alkusiitoksen saanutta Annie Mallia kannattaa pitää silmällä - ainakin mikäli noita mainittuja bändejä kuuntelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti