1.11.2012

Sophie Jameson // Soittolista 2012

Oon ihastunut ihan päätäpahkaa taas brittinaisten akustisiin tunnelman kimpaleisiin. Uusin löytö on Sophie Jameson. Cambridgessä opiskeleva lontoolaisneito, joka kyllä puhaltaa kauniisti henkeä akustiseen kitaraan. Innoittajina mainitaan mm. Daughter (!), Laura Marling (!), Keaton Henson (!) ja muita omia suosikkeja. Tsekkaa alta ainakin ällistyttävä Dinah sekä ilmainen lataus Catch You Cry. Dinah löytyy myös Folkroomin kokoelmalta, jonka voit hankkia kutakuinkin itsevalitsemallasi summalla bandcampista.
"Acoustic/folk/nu-folk/anti-folk/modern folk/whatevertheywanttocallitthesedays. Simple, intimate songs that try to paint pictures with gentle vocals, evocative lyrics and intricate guitar plucking."
- - - - - - - - - - - - - - - -
Ja hei, nyt kun vuosi lähenee loppuaan, niin aattelin taas jakaa mun kokoaman soittolistan, joka tosin päivittyy vielä. Kyseessä siis sarjassaan kolmas: SlowShow'12. Aiemmin oon napannu noihin soittolistoihin, jotka muuten löytyy tuosta oikealta sivupalkista, lähinnä kaiken mikä on julkaistu kyseisenä vuonna.

Nyt oon koittanut ottaa vähän rauhallisemmin ja seuloa hieman enemmän, mutta kyllä uudelta soittikseltä löytyy taas se parisataa artistia/kappaletta. Homman nimihän oli tämä: lisään soittolistalle tämän vuoden julkaisuja, mutta yhdeltä levyltä yleensä vain yhden kappaleen, ikään kuin toimimaan linkkinä ja muistutuksena kyseiseen julkaisuun. Tässä siis tämänvuotinen, laittakaapas subscribe-napit viuhumaan: SlowShow'12.

3 kommenttia:

  1. Oi, hyvältä kuulostaa kyllä ja kyllä tässä täytynee tutustua sun soittolistaan! (Nytkö on se aika vuodesta kun voisi harkita vuoden parhaita jne, iik..)

    Kannattaisikohan sun muuten poistaa tuo välillä mahdottoman epäselvä sanavahvistushommeli? Jos pidät tarkoituksella, niin ei sitten mitään...

    VastaaPoista
  2. Hienoo hei, Sophie oli yllätyslöytö ja äärimmäisen hyvä sellainen. Soittolistan kahlaamiseen vaan rohkeesti, joskin varauksin, siinä on työnsarkaa itsellekin kun ei aina muista mitä sieltä löytyy :)

    Ai meinaatko kommentoidessa sanavahvistus? Täytynee tsekata joo se jos vaikka poistais..

    VastaaPoista