8.3.2012

Beach Fossils - Shallow [video]

Rantateemaiset bändit osa 2. Beach Fossils on, yllättäen, Brooklynista kotoisin oleva rockyhtye, jonka Shallow -kappale on kuulunut mun alkuvuoden lempikappaleisiin. Se on hazy ja lazy, pelkistetty surffitunnari ja mun mielestä bändiä parhaimmillaan. Parin vuoden takaisen albumin ja viimevuotisen eepeen jälkeen bändi työskentelee jälleen uuden albumin parissa. En tiedä miksen postannut I'sta jo silloin kun sen kanssa juhlin, mutta nyt, kun se on julkaistu seiskatuumaisena Captured Tracksille ja saanut oman videon, on jo aika ilmoittaa miten hieno kappale on kyseessä.

Video on perushäröilyä: kaksi video kuvaa päällekkäin, jossa mm. ulkoilutetaan hilleriä, painitaan alusvaattehissa, altsuillaan pitkin kaupunkia, ja sekoillaan keikalla. Aika tiukka meininki Beach Fossilsin keikalla näyttäisi olevan, millon pääsis sinnekin. Katso video / kuuntele yks mun lempikappaleista tälle alkuvuodelle.

2 kommenttia:

  1. Hyvä sinkku molemmilta puolilta. Shallow on tervetullutta uudistumista soundillisesti. Deby ja ep pelaa kuitenkin aika pienillä eleille, mikä pitemmän päälle alkaa puuduttamaan. Saa nähä minkälainen levy sieltä on nyt tulossa mut ite ootan ainakin innolla.

    Ja keikka meininki näyttää kans tosi houkuttelevalta mitä videoita oon kattonu. Ois kyllä aika saada bändi tänne pohjolan perukoille mitä pikimmiten.

    VastaaPoista
  2. Totta, toi uudistuminen oli jotenkin kyllä tervetullut. Sellanen bändi jonka olin ite voinut pidemmän päälle sivuuttaa ei ollutkaan enää sivuutettavissa. Mul oli jotenkin sellanen kuva et nä olis saattaneet olla Suomessa mut et se olis multa jäänyt jonkun informaatiotulvan alle, mutta eivätpa sitten kai olleetkaan. Vois kuvitella et klubikeikka putois!

    VastaaPoista