27.3.2012

Hannah Cohen - Don't Say [video]

Lähtökohtaisesti vakuuttavasta sukunimestään huolimatta Hannah ja Leonard eivät liene sukua. Leonard muuten paukkaa Suomeen taas syksyllä, jehna miten kivaa!


Hannah Cohen taasen on entinen malli ja tämä uutinen uudesta videosta twitter-feedistä pöllitty. Cohen, joka ystäväpiirissään kauniita laulujaan soiteltuaan, haukkasi vähän isompaa diiliä, ja sellainen lohkesikin laatuhirmulafka Bella Unionilta. Child Bride -niminen levy julkaistaan 23.4. ja sen tuottajana on häärinyt Thomas Bartlett, joka on sattumoisin soitellut The Nationalin ja Antony & The Johnsonin koskettimissa sekä tuottanut Glen Hansardin ja Julia Stonen uusia levyjä. Hannah Cohenin bändistäkin löytyy kokenutta ja vakuuttavaa väkeä, mutten heitä viitsi tässä listata.

Cohenin Don't Saylle julkaistiin tänään yksinkertaisuudessaan kaunis video. Pitäkää tätä neitoa silmällä: hyvän levy-yhtiön, tuottajan ja bändin kanssa työskentelystä ei voi olla tulematta jotain hienoa. Ja tunnelma onkin korviahivelevä Don't Sayllä. Katso Matthu Placekin ohjaama video alta, mutta kuuntele myös Active Childin remix Crying Game -biisistä. Mun mielestä Pat Grossi tekee niin hienoa remixtyötä, taas, että näiden kahden pitäis levyttää yhdessä.

Muuten, The Tallest Man On Earth on julkaisemassa kesällä uuden levyn Dead Oceansille. Niin nättiä. Hyvä kesä taas luvassa.


1 kommentti: