1.3.2012

Paperfangs - AAVVAV

Joiltakin vain luonnistuvat asiat. Pitää melkein varoa kehumasta liikaa ettei heilahda hattuun. Paperfangs on alusta asti tehnyt hienoja juttuja. Trion skandinaavishenkisen maailmanvalloituksen kulmakivi on tähän mennessä ollut kokonaisuuden hahmottaminen: niin biisien kirjoitus ja sanoitus kuin visuaalinen osastokin ovat olleet posiitivisia ja laadukkaita. (EDIT: Oho, tämä on 500. postaus ikinä. Hurjaa! Jau!)


On tietysti aliarviointia rajoittaa bändin potentiaalista fanikuntaa näin, mutta lienee ihan vain loogista että kaikkien Radio Dept. -fanien pitäisi ehdottomasti ja ensi tilassa löytää Paperfangs ja etenkin uusi AAVVAV -julkaisu. Tuo uusi EP julkaistaan latauksena ja limited edition kasettina, jonka voit ennakkotilata itsellesi täältä.  Kolme tuttua kipaletta ja kolme uutta ystävää. Harmittelin aluksi Fastest Plainsin poissaoloa, mutta huomasin että ehkä tämä toimii kokonaisuutena paremmin ilman.

Paperfangsin indiepop sampleineen on kuin mustavalkosuomifilmistä kaapattu ruutu tumblrissa, jossa elovenatyttö hymyilee ja meri välkehtii auringossa. Uutta ja vanhaa. Jotain klassista näissä popkipaleissa on - muutakin kuin päässä junnaavat ja sympaattiset sanoitukset. Samperin Jyri: mukava mies, taitava 'visualisoija', hieno blogi ja ässä bändi. Oon koko ajan tykänny Paperfangsistä eikä taida äkkiä unohtuakaan. Bändi muuten lämppää lähiaikoina Zebra & Snakea, joten tsekkaa ihmeessä.


- - - - - - - - - - - - - -

Sitten vähän paikallista osaamista. Nämä Eväslaatikon kaverit tehtailevat kaikenmoista videopätkää ja tekivät ja kesällä siistin kesäpyöräilypätkän Turku-maisemissa. Nyt, vähän jälkijunassa, on syksy-pätkän vuoro. Kyllä näyttää kotikaupunkikin ihmeen metropolilta, vieraalta ja viehättävältä sateisenakin, kun oikeat kulmat löydetään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti