11.2.2013

Levyvalinta: Night Beds - Country Sleep

Hienonhieno laatulafka Dead Oceans julkaisee paitsi The Tallest Man On Earthiä, Sun Airwaytä, Phosphorescentiä ynnä muita, lukemattomia, lahjakkaita, huippuartisteja. Sen listoilta löytyy myös alkuvuoden kovin yllättäjä, Night Beds. Ei tietenkään ole mitenkään yllättävää, että Nightbeds putoaa juuri itselleni näin kovaa.

Yhtyeen uutta levyä, Country Sleepiä, kuunnelleelle Ryan Adamsin, Nashvillen, kultaisen auringon polttaman maan trubaduurien läsnäolo on käsinkosketeltavaa - näiden perintö hunajoi myös yhtyeen primus motorin, Winston Yellenin äänen. Ryan Adamsin musiikillinen haamu leijuu varsinkin Cherry Blossomsin ja Was I For You?:n yllä.
Selkein hitti Ramona tuo toki mukanaan annoksen menevämpää Night Bedsiä, ja on toki loistokappale, mutta omimmillaan Yellen äänineen ja bändeineen on herkässä kitara ja mies -asetelmassa. Tämän kaverin olisin halunnut nähdä keikalla - harmi että kiertue tuo Night Bedsin lähimmillään Benelux-maihin ja Berliiniin.

Kuuntele ehdottomasti koko levy Spotifyssä ja/tai osta se. Tsekkaa alta uusi live video kyseiselle Ramona-singlelle. Ekstrana Winston Yellenin 18-vuotiaana kirjoittama ensimmäinen kappale Night Bedsille, You Were Afraid. Se ilmestyi syksyllä Even If We Try -seiskan b-puolena juuri Dead Oceansille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti