8.2.2013

TOPS - Evening [video]

Jos tohtisin, jos siinä olisi yhtään mitään järkeä, painaisin edit-namiskaa vuoden levyjen postauksesta ja ujuttaisin TOPSin, Montrealista kotoisin olevat retropoppaajat, Tender Opposites -levyn vaivatta mukaan. Mulle on valjennut vasta viime kuukausien aikana miten älyttömän hieno levy se on. Sittemmin oon kaipaillut bändiä postaukseen, ja nyt uuden videon myötä tarjoutui porsaanreikä.

Tsekatkaa alta kohtalaisen mitäänsanomaton video mutta niin hieno kappale Evening. Ja tutustukaa tohon levyyn jos ette niin oo tehneet! Laitan seuraksi vielä suosikkikappaleen, Diamond Lookin. (Tänään julkaistaan myös NEØVin debyyttialbumi. On hyvä. Ja Spotifyssä. Siitä kenties juttua myöhemmin.)Niin. Tämähän jäi jostain syystä kuitenkin uupumaan, eli edit:

2 kommenttia:

  1. TOPS on ihan hömelön kova. Itellä meni kans hetki tajuta se. Lopulta levy ui salakavalan hitaasti tajuntaan eikä paluuta oo ollu. Tuntuu, että levy on menny monelta ohi varmaan just tän hitaan avautumisen takia. Ja kestää loputonta kuuntelua!

    Jussi

    VastaaPoista
  2. Hömelö on just oikee sana kuvailee tätä, hattaran-tattaraa. Loputtomasta en tiedä mut kieltämättä kovaa kulutusta kestää.

    VastaaPoista