16.4.2013

Viisi pilvipoimintaa osa III: The Return of the Sequel

Jo kolmas postaus pilvipoimintoja. Soundcloudin käytettävyyttä ei voi ylistää tarpeeksi. Käyttisuudistuksen jälkeenkin erityisen helppo kanava jakaa ja vastaanottaa musaa. Toinen helppo pilvimesta on Mixcloud. Oikeasta sivupalkista löydät mun ja Akin profiileihin, joihin tulee satunnaisia mixtapeja tms. Tai no, Aki tekee settejä, mä laitan biisejä soimaan ja nauhotan ne. Joskus unohtuu et nauhotus on päällä tjsp, mut biisilistat kannattaa tsekata. P.S. mä oon harmaampi pilvi ja Aki musta. Mut nyt niitä poimintoja:

Gold Pandan tämänvuotinen, uusi albumi on ennakkoon mielenkiintoisimpia mitä kuvitella saattaa. Hald of Where You Live -albumilta (10.6.) tarjolla ensimmäinen single: Brazil. Deeppiä, tutun rikasta elektronista soundia. Ei petä koskaan.



Rob McAndrews paitsi kiertää James Blaken kiertuekitaristina, ja tekee toisinaan tämän kanssa yhteistyötä, myös valmistelee albumijulkaisua Airhead -aliaksella. Akustisvoittoinen Autumn muistuttaa enemmän Daughteria kuin kuuluisamman kaverinsa tekeleitä, mutta uudelta levyltä löytyy myös Blake-yhteistyö.



Brightonilaisen Phorian vaikutteet ovat aika rikkaat, mikäli tykkää The Cinematic Orchestrasta, Active Childista ja Sigur Rósista. Bloodworks EP julkaistaan kuun lopulla (29.4.), mutta soundcloud palvelee hyvin tässäkin tapauksessa. Oma suosikkini Scopes kuin myös varsin paljon kuunneltu ensimmäinen single Red löytyvät sieltä.



Foalsin Late Night saa 19-vuotiaan glasgowilaisen, Korelessin käsissä pumpulointikäsittelyn. Kappale ei alunperinkään ole Foalsin räväkimpiä, mutta remixin jälkeinen, Korelessin soittorasiaversio on kaikessa cafedelmar -ambienssissaan mieluisempaa kuunneltavaa. Chillailuun!



Sorrow ja Shura lyövät Bokehin 1+1 -julkaisussa hynttyyt yhteen. Yllättävän tiukassa lopputulemassa viipyillään ambientin rennossa tunnelmassa, laiskoissa biiteissä ja jopa jazzahtavassa jälkimaussa. Julkaisun toista puoliskoa ei kannata mainita, mutta tä toimii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti