27.2.2012

All Will Be Quiet - Wide Eyes and Space Flights

Tampereella majaansa pitävän Lionheart Agency &Recordsin rosteriin kuuluu erittäin laadukas bändikvartetti: Streak & The Raven, Yournalist, Revival Hymns sekä All Will Be Quiet. Nuo bändit ovat varmasti, myös tämän blogin lukijoille, varsin tuttuja. Helsinkiläisen All Will Be Quietin post-rock pääsi otsakkeeksi viime vuoden toukokuussa, tarkkalleen kolmantena päivänä. Tämän vuoden toukokuun kolmantena tuo hieno suomalaisnousukas julkaisee debyyttilevynsä.


Mulla on ollut koko ajan sellanen kuva, että näiden tyyppien tekeminen on hienoa - joskin se on päässyt unohtumaan, kun uutta materiaalia ei ole ollut käsin kosketeltavissa. No, ei ole vieläkään, mutta soundcloudissa on tulevan On The First Day -levyn hieno ensisingle Wide Eyes and Space Flights. Se potentiaali, jonka kuulin viime keväänä, on nyttemmin saatu singlemittaan jättämättä mitään oleellista pois. Suurta, haikeaa, kuin tasaisesti koskeksi kasvava puro. Paikoin kuin maalailevaa Editorsia.

Ja, turkulaisittain hienoja uutisia: kaksipäiväinen Pauke! -festari (9.3.-10.3.) sisältää aika mehukkaan lauantain, kun esiintymässä ovat mm. Cassie, Streak & The Raven, Revival Hymns sekä lauantain päättävä All Will Be Quiet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti