21.2.2012

Still Corners - Endless Summer [video]

Mikä tahansa syy kelpaa, jotta saa jakaa Still Cornersin eteeristä unelmapoppia. Pari vuotta sitten kesällä etenkin Endless Summer kappale tuntui jatkavan kesäyöt ikuisuuksiin asti. Ihastelin tuolloin brittiläisen bändin kykyä kuulostaa niin Mazzy Starilta kuin Beach Houseltakin. Vaikka sittemmin ilmestyneeltä kokopitkältä jäikin harmistukseksi pois Don't Fall In Love, oli ilo huomata Endless Summerin päätyneen viimevuotiselle, SubPopin julkaisemalle, Creatures of an Hourille. Alla kappaleen video:


- - - - - - - - - - - - - -

# Kannattaa muuten lukaista Rumbasta Jean Ramsayn tarinaa viime perjantaisesta John McGregor -keikasta. Käpylän Park Hotellissa esiintynyt McGregor saa osakseen tuntuvasti hehkutusta, mikä tuntuu fanista mukavalta kuin myös tieto että uutta suomenkielistä materiaalia on tulossa Fiskarsin folk-maestrolta.

2 kommenttia:

  1. Enpä ollutkaan ennen kyseistä kappaletta tai bändiäkään kuullut, mutta ihastuin kyllä nyt heti ekalla kuuntelukerralla! Kiitos että löytyi vielä syitä jakaa tätä :)

    VastaaPoista
  2. Hienoa! Kyllä näihin voi ehdottomasti päästä mukaan ihan milloin vain, parempi että ylipäätään löytyy jonkin kivan bändin tms kuin että jäis kokonaan väliin.. :)

    VastaaPoista