10.2.2012

Menovinkki Turkuun perjantaille: levyale, jefu ja keikka

Moro tyypit!

Tänään olisi hieno aktiivipäivä tarjolla Turkuun. Illalla tietysti pääpaino, mutta päivällekin löytyy tekemistä. Aamu- tai välipalan, tai muun kahvitteluhetken löytää vasta-avanneesta Brooklyn Dinerista Humalistonkadulta. Amerikkalaistyylisen dinerin valikoima on yhtä herkkua.


Myös lempiliikkeiden tarjonta on ylitsevuotavaa: Bob's Vintageen on valunut uutuuksia nahkalaukuista muuhun hypistelyn arvoiseen, kun taas levykauppa 8raita tarjoaa kaikki ceedeet -15% alennuksella ja paljon on myös vinyyliä alennettu.

Kun levylöydöt on tehty, löydä itsesi myös illalla oikeista paikoista. Sokos Hotel Caribialla polkaistaan korkeakoulujenkkifutiskausi käyntiin TUAS Tornadoesin (Turku AMK) ja ÅA 09'ersin (Åbo Akademi) välillä. Liput 5€, tapahtumaa alkaen klo 18. Suosittelen. Näissä korkeakoulumatseissa on ihan oma tunnelmansa, erittäin viihdyttävää amerikkalaista jalkapalloa, lehterit yleensä suht täynnä ja - niin kuin eräs Tornadoesin pelaaja jaksaa mainostaa - anniskeluoikeudet.


Pelistä ehdit illan päätapahtumaan Klubille sopivasti. Aiemminkin mainostettu suomalaisen indiesensaation Husky Rescuen paluu koittaa iltasella Turun Klubilla. Lämmittäjinä runsaiden aplodien arvoiset turkulaiset Cassie sekä The New Tigers. Ovet auki klo 20. Ennen bändejä, vähän niiden välissäkin ja jälkeen me tarjotaan Akin kanssa tunnareita. Tredjehörnän DJ's vastaa siis levyjen pyörityksestä

Alla uusin, menevä Husky Rescue -tune, Deep Forest Green.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti