8.4.2012

Rhye - Open

Rhye -niminen duo piipahtaa jo kolmatta kertaa levylautasella, jolloin se vihdoin jopa säväyttää. Jotenkin missasin tästä postaamisen järkevissä ajoin, niin mä palaan nyt asiaan, kun kolmaskin kierros on jo hyvän matkaa takana - hieno single Open on saanut seurakseen videonkin jo tovi sitten. Pääsiäisen seuraksi tämä losangelesilainen bändi on silti äärettömän hienosoundinen.


Rhye tapailee, jotensakin löyhästi mutta kuitenkin, xx:än kaltaisia soundeja kappaleellaan Open, joka onkin bändin parasta antia. Openin tyylistä chillout-tykitystä toivoisi lisääkin. Juuri julkaistun ep:n pari muuta kappaletta painuvat funkahtavamman houseilun puolelle ja vaikkei niistä Openin haastajiksi ole, ovat nekin mainioita kappaleita. Videolla on muuten NSFW-potentiaalia, joten varmuuden vuoksi tuohon vielä soundcloud tarjoaa pelkän kappaleen.

Nyt just en keksi mitään vastustamattomampaa kuin Rhyen vokalistin samettinen ääni.Mun on muuten pitkään pitänyt postailla tänne myös levyhankintoja, mutta ainahan se jää. Tässä muutama lempihankinta viime viikkojen ajalta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti