5.5.2012

Alpines - Empire

Brittiduo piipahti postauksessa jo reilu puolitoista vuotta sitten ja senkin jälkeen muutamia vilahduksia on nähty bändistä. Mikä tekee ekasta Alpines -postauksesta aiheellisen maininnan tässä yhteydessä on se, että Empire oli silloin jo tapetilla, vaikka se saakin vasta nyt kesällä singlejulkaisun. Se oli toki yksi ensimmäisiä kappaleita, jonka duo kirjoitti yhdessä. Monien muiden maanmiestensä ja -naistensa kaltaisesti nämä elektropoppailijat ovat kuitenkin pitäneet verkkaista julkaisutahtia.

Empirea tosin kelpasi odottaa, sillä vaikka alunperin demona kuultu kappale oli jo hieno, mutta nyt se on saanut huomattavasti lihavamman ja dramaattisemman soundin alkuperäisen melodiarungon päälle. Night pop -nimellä Alpines itse tätä kutsui taannoin, eikä siinä ole nimityksenä mitään vikaa, varsinkin kun tällä soundilla kelpaa imperiumeja rakennella.

Käy tsekkaamassa myös aiemmat singlejulkaisut bändin soundcloud-sivulla, Cocoon ja Drive. Kyllä tästä bändistä vielä tämän vuoden 'juttu' saadaan. Erinomaista soundia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti