16.5.2012

Uutta The Tallest Man On Earthiltä ja Yeasayeriltä

JAWOHL! awe-some! Eilen illalla pääsin vielä fiilistelemään uutukaista Tallest Maniltä ja aamusella vielä lemppari-Yeasayerin kuulumisia uuden kappaleen muodossa. Hienojen raitojen äärellä ollaan. Kaapataan nämä samaan postaukseen vielä.

Sorrun aika usein The Tallest Man On Earthin kohdalla veretseisauttaviin ylisanoihin, myönnettäköön, mutta miehen livenä nähneenä ja julkaisut omistavana se on helppoa. Silti pitää myöntää, että herra joko kolahtaa tai ei - varsinkin kärsivä raspikurkkutulkinta jakaa mielipiteitä. Tässä on kuitenkin käännynnäisille ja käännytettäville ihkatuore, 1904, kesällä ilmestyvältä levyltä There's No Leaving Now.


Yeasayer on myös mun suosikki, ollut jo varsin pitkään. All Hour Cymbals ja Odd Blood ovat erilaisia mutta hienoja lättyjä. Siksi tällaisilta kestosuoriutujilta odottaa ehkä vähän hampaita kiristellen uutta tuotantoa. Yeasayerin tapauksessa ei tarvinnut, sillä Henrietta tuli aika puskista. Hemmetin hieno kipale ja rohkaiseva etiäinen seuraavan levyn suhteen. Ihan mieltä lämmittää kun pääsee taas Yeasayerin parissa ilakoimaan.


P.S. Tsekkaa vielä, jos et oo niin tehnyt, Pimeys. Viimeistään eilisen Jyrin postauksen jälkeen bändi alkaa saavuttaa suurempia yleisöjä ja useampia korvapareja. Jopa Nyt.fi poimi Jyrin postauksesta bändin suositukseksi asti, joten ei se ennustus kesähitistä taida olla kovin kaukaa haettu.

2 kommenttia:

  1. Ja Kristian Matssonhan on livenä äärimmäisen hyvää katsottavaa, tarkoitan tällä lähinnä positiivista esiintymistä ja hienoa tulkintaa. Itsekin siis kuulun faneihin - uusi biisi kuulostaa herkulta ja levy saisi tulla jo.

    VastaaPoista
  2. Amen to that! Eli samoilla linjoilla olen :)

    VastaaPoista