2.5.2012

Twin Shadow - Five Seconds

Mun vappujumi alkoi toden teolla vasta oikeastaan eilen illalla ja jatkuu edelleen. Aika tiukasta koko maanantain seikkailusta huolimatta herättiin tiistaiaamulla leipomaan ja valmistelemaan eväitä piknikille.

Aattona oltiin katsomassa Klubilla Burning Heartsia ja Zebra & Snakea, jotka kummatkin olin toki nähnyt aiemmin. Seepra ja Sneikki, niin kuin heidät tuttavallisesti nimettiin illan aikana, ei täysin vakuuttanut seuruetta ja omaankin mieleen koko touhu kuulosti paljon enemmän Springsteeniltä kuin muistinkaan - en tajua miten se on mennyt noin pahasti ohi aiemmin. Burning Heartsilta odotettiin vanhempia kappaleita myös muttei (muistaakseni) niitä saatu, sääli.

No jaa. Vaikutteista puheen ollen, Twin Shadow ei ole koskaan peitellyt omiaan. Mutta uudella Five Seconds -kipaleella bändi on ehkä enemmän new waven kimpussa kuin koskaan. Tai ei nyt ehkä eniten koskaan, mutta paljon kuitenkin. Oman mielipiteen vesitys, jes. Täytyy myöntää etten oo suurin fani ollut tätä ennen, mutta huomasin et Five Seconds aukes aika kivasti usealla kuuntelulla ja toisaalta avasi vanhempien kappaleiden saloja. Tässä haisee 80-luvun treenimontaasit ja kuntosalin hiki. Kesällä ilmestyy uusi levy, Confess (4AD, 9.7.).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti