8.10.2012

Loft Apartment - Someone's Will (To Have You)

Siitä lähtien kun Loft Apartmentin Aaro Vahtera ekan kerran lähetti viestiä, oon tasaisin väliajoin palannut nykyisin duona musiikkia tekevän turkulaisaktin pariin. Someone's Will (To Have You) -kappaleesta tarjotaan nyt uutta sovitusta, joskin täytyy myöntää ettei edellisestä versiosta ole muistikuvia. Minimalistinen lähtökohta kappaleiden tekemiseen on tuntunut olleen oleellinen osa Loft Apartmentia jo pienen ikuisuuden, mutta visiot alkavat kääntyä yhä vahvemmin demoilua etevämmäksi. Sanni Pesosen lauluääni kuulostaa jopa poikkeuksellisen kauniilta kontrastilta niukkaan taustaan nähden.


Joko viime katsastuksesta on aikaa tai sitten Loft Apartment ottanut aimo askeleen eteenpäin tällä kappaleella, niin hyvältä se juuri nyt kuulostaa. Vähän kappaleesta edelleen tulee mieleen nyt jo monen unohtama James Blake, mutta toisaalta runsaasti mainetta niittänyt Purity Ring vilahtaa mielessä.

Ei julkaisu toki itseisarvoista ole, jos näin laadukasta jälkeä itsekseenkin tekee, mutta kieltämättä Loft Apartmentissa olisi potentiaalia vaikka mihin - minkä toivoisi vähintään paikallislevylafkojen huomioivan. Tsekkaa alta Someone's Will (To Love You). Nyt pitäis sit enää tsekata duo livenä, sillä siitäKIN on kuulunut positiivisia kaikuja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti