4.10.2012

Tänään Musiikkikahvila Soinnussa: Topi Saha + Viitasen Piia

Tänään Turkuun aikoville on tiedossa veloituksetta vienoa folkia. Entisen Rokkibaarin tiloihin nyt jo mukavasti asettunut Musiikkikahvila Sointu (Linnankatu 27) on jäänyt valitettavan pitkään paitsioon, vaikka sillä paikalla se on jo yrittänyt monipuolistaa keikkapaikkojen tarjontaa miltei (?) vuoden. Mitä nyt kuvia katselin, niin komeasti ovat Soinnun ihmiset rempanneet jo miltei mätänevän Rokkibaarin tilat uuteen uskoon. Kuka ties, ehkä siinä on potentiaalia kantikseksikin, kun kerran bussilinja 1 ystävällisesti vetelimmätkin kuljettaa paikan päälle.
Vihdoin mun ja Topi Sahan tiet kohtaavat, joskaan ei ehkä niin kirjaimellisesti kuin saattaisi luulla, mutta siis! Topi Saha tänään keikalla Soinnussa, veloituksetta, ja kaupan päälle irtoaa vielä erittäin lupaava Viitasen Piia. Kummallakin artistilla on aika mielenkiintoiset viime kuulumiset, Viitasen Piia yhtyeineen kun on julkaisemassa marraskuun alussa debyyttilevyään, jonka kuuleman mukaan saattaisi jopa voida ostaa näillä lokakuisilla keikoilla. Topi taasen osallistuu Syksyn säveleen! Että sellaista.
Eli: jos  folk-sielunmaisemasi kaipaa kahden suomalaisen artistin verran kauneutta, suuntaa tänään ilmaiseksi toteamaan miten hyvin Topi ja Piia yhtyeineen osaavat asiansa. Toivon Sahalta ensimmäisen levyn parhaimmistoa, sekä uuden levyn materiaalin olevan vähintään yhtä vakuuttavaa. Viitasen Piia kuulostaa muutaman kappaleen perusteella todella hyvältä - keikalla tämän soisi vakuuttavan levyn ostoon. Nähdään Soinnussa 21.30.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti