7.10.2012

Suvi Richter - Clovers

Moni teistä radiota enemmän seuraavista (eli edes joskus kuuntelevista) on varmasti pannut merkille nimen Suvi Richter, mikäli YleXille on päätynyt, sillä tämä suomalaissyntyinen artisti uusine singleineen on ollut tehosoitossa.

Omalta kannalta on aika mielenkiintoista kuulla artistista, vasta kun se on jo päätynyt tehosoittoon, kun kappaleesta pystyy kenties punnitsemaan, paljonko tämä ennakkotieto vaikuttaa omaan mielipiteeseen. Tukholmassa vaikuttava Suvi Richter soi meillä automatkalla eilen ja Amelle ainakin tuli ekana mieleen Mew Cloversista. Itse  en ollut sitä huomannut, mutta ymmärrän mielleyhtymän.

Mulle Cloversissa kuuluu aina yhtä laadukas ruotsalaistuotanto ja kyky tehdä selkeää popkaavaa tylsistyttämättä. Toisaalta epäilen että Lykke Li saattaisi tehdä tällaisen kappaleen, mikäli goottitouhuun kyllästyisi. Tsekkaa tästä Clovers. Lukemani mukaan Richteriin kohdistuu kovia odotuksia, mikä on oman levy-yhtiön julkaiseman debyyttisinglen perusteella ihan aiheellista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti