19.8.2010

Dominant Legs

Paluu perusmeininkiin on näemmä vaikeaa. Monena päivänä olen ollut poissa kotoa ja menossa oikeastaan enemmän kuin olisin halunnut. Silti menoa riittää vielä, kun illalla on aikaa mennä pettymään The Expendablesiin ja huomenna Olympiastadionille pettymään yhteen nuoruusvuosien suosikkiin, U2:een. Toivottavasti kummankin pessimistisyys on vain näennäistä.

                                         (Kuva: myspace.com/dominantlegsmusic)

Pettymyksistä puheen ollen, kenen muun mielestä Girls oli tosi väsynyt telttalavalla sunnuntaina? Harvemmin tulee lähdettyä kesken keikalta, mutta nyt väsyin siihen touhuun aika pian. Noh, eipä tuo lempiyhtyeitä ollutkaan, vaikka levy kiva onkin. Jah Girlsistä saamme aasinsillan tämän päivän yhtyeeseen: Dominant Legs.

Mm. Delta Mirroria julkaiseva Lefse Records julkaisi eilen myös Dominant Legsin debyytti-EP:n, joka sisältää varsin kivaa hyvän mielen kitarapoppia. Bändi koostuu Ryan Lynchistä, joka on Girlsin kitaristi, ja Hannah Huntista. Tällä hetkellä Lynchin oma projekti kuulostaa huomattavasti mielenkiintoisemmalta kuin bändi, josta tämä tuli tutuksi. Hyviä kappaleita EP:llä kaikki tyynni.

2 kommenttia:

  1. Minkä takia kaikki haukkuu Girlsin keikkaa? :D En ole kuullut kenenkään suusta mitäään hyvää siitä, paitsi no, omasta suustani kyllä. Ehkä asiaan vaikuutta se, että fanitan bändiä aika kunnolla ja pääsin todistamaan keikan eturivistä.

    Mutta hyvältä tosiaan kuulostaa tuo Dominant Legs, tulee todellakin hyvä mieli kuunnellessa. :]

    VastaaPoista
  2. Ihan samat fiilikset Girlsistä. Jossain viidennen biisin tienoilla tajusin, että eihän tätä ole pakko katsoa loppuun ja lähdin ostamaan jäätelöä...

    VastaaPoista