29.8.2010

Seapony Seattlesta

Musamiehenä ja bloggaajana arvostan ilmaisia latauksia - sillä erityishuomiolla, että varsinkin kun se on hyvää. Tämä seattlelaistwee kuulostaa niin vilpittömältä kuin genren edustajat vain voivat. Tämän sunnuntain Seaponyssa nimittäin on jonkin verran samaa kuultavissa kuin The Pains of Being Pure at Heartissa.

Twee tuntuu musta aina vähintään yhtä surulliselta kuin iloiselta: vähän niin kuin tietäisi että se ilo tulee päättymään pian.

<a href="http://seapony.bandcamp.com/album/seapony">Dreaming by Seapony</a>


Yllä on kuultavana Seaponyn varsin onnistunut s/t EP, jonka voit myös siis ladata ilmaiseksi itsellesi. Bändi ei ihan hirvittävästi uutta onnistu sisarbändeihinsä nähden tuomaan, mutta laiskaan sunnuntaihin tahdit sopivat moitteettomasti. Siksi olisikin suorastaan hölmöä jättää ilmainen EP ottamati.

6 kommenttia:

 1. tuo oli ehkä osuvin kuulemani kuvaus tweestä. musta on aina tuntunut että väärissä mielentiloissa se on kiduttavinta mahdollista kuunneltavaa.

  & seapony iskee ihanaisesti, kiitos!

  VastaaPoista
 2. Kiitti:)
  Twee on nimestä ja maineestaan huolimatta kyllä yllättävän ahdistavaa. Hyvä jos Seapony maistuu!

  VastaaPoista
 3. Ihan pätevältä kuulostaa, mutta ei näistä biiseistä hirveästi jää käteen. Ehkä tästä voisi innostua enemmän, jos ei olisi kuullut esim. Field Micea ja Razorcutsia.

  (^^Popkiss on kyllä maailman paras biisi!)

  VastaaPoista
 4. (Olipas vähän tympeä tuo kommentti, sori. Maanantai oli huono päivä.)

  VastaaPoista
 5. Kuule Pekka, ei se mitään..:D Mun mielestä olit vain rehellinen, ei mun mielestä ollut tympeyttä ilmassa..

  VastaaPoista
 6. Minusta kommenttini näytti vähän nihkeän elitistiseltä, kun luin sen uudestaan, mutta hyvä jos et tulkinnut sitä niin. :)

  VastaaPoista