13.8.2010

Worship

Vieläkään ei heru Flow-ennakkoa täältä. Mutta nyt, kun tunnun pystyvän puhumaan edes vähän muustakin kuin tiistaisesta keikasta, ajattelin tarjoilla bändin ja kappaleen, joista ei vielä täällä ole kuultu. Voit sitten vaikka kertoa ystävillesi siitä viikonloppuna.


Brittiläinen Worship nimittäin julkaisi hiljaittain ensituotoksiaan Norjassa vietetyn levytyssession jälkeen. Itse tuotettu, miksattu, äänitetty jne levy tarjoaa mm. Collateralin, joka hyökkii korviin kokeellisen elektro-rockin nytkähtelevin tahdein ja pysyy siellä. Alunperin viime viikolla kuultu kappale jäi postaamatta, kun aina tuntui jokin ajavan ohi. Mutta mikäli jokin kappale onnistuu koko viikon soimaan päässä, vakuuttamaan joka kuuntelukerralla eri tavalla ja joidenkin mukaan muistuttamaan hieman Thom Yorkea, on velvollisuus jakaa tämä yhtye ja kappale.

Mm. We Have Bandiä lämpännyt Worship on siitäkin mielenkiintoinen tapaus, että sen voisi odottaa pärjäävän myös levymyynnissä. Tässä siis kaunis kappale,  Collateral ja Midnight Sun. Ole hyvä ja kuuntele. Ja lataa myös ilmaiseksi.


<a href="http://worship.bandcamp.com/album/collateral-the-midnight-sun">Collateral by Worship</a>


Ja aivan niin, Worship viihtyy internetissä. Fanita vähän joka paikassa:

3 kommenttia:

  1. Muutaman kuuntelun jälkeen muhun iski ainakin aika kovaa; tää on just sellaista musaa jota haluan nyt kuunnella. Kiitos tästä! :)

    VastaaPoista
  2. Jejee! Hyvä että maistuu:) Se saattaa vaatia muutaman kuuntelukerran auetakseen, mutta pääasia että aukesi. Olkaatten hyvä.

    VastaaPoista
  3. Rakastuin niin palavasti heti, että piti blogata tästä itsekin :D

    VastaaPoista