4.4.2011

The Antlers - Parentheses

Onkohan yhtään muuta levyä, jota odotetaan tänä vuonna yhtä suurella mielenkiinnolla kuin The Antlersin uutta Burst Apartia? No, ainakaan lyhyellä välillä en osaa nimetä toista levyä.


SXSW:ssä bändi taisi tuota uutukaista jo soitellakin. Tätä ennen en ole kappaleen kappaletta uudelta kuullut. Parentheses on uuden levyn ensimmäinen maistiainen ja aika erikoinen sellainen. Ei ihan Kettering tai Sylvia - ja hyvä niin. Tykkäilen nimittäin kyllä. Hospice oli niin jäätävän pysäyttävä / hitaastilämpeävä / erinomainen, etten taida osata olla mitenkään päin uutta odotellessa.

  The Antlers - Parentheses by mysteryfallsdown

- - - - - - - - - - - - - -

Norja-aiheisiin saatan palata myöhemmin; lyhyesti kommentoituna Oslo oli ihan hiton siisti mesta. Poissaollessa festariuutiset / juorut ovat kiihtyneet: Ruissi kiinnitti Paramoren ja Flow'sta huhuillaan kovasti. Flow'n last.fm-tapahtumaa ovat päivittäneet kovin ahkerasti ilmeisen nokkelat ihmiset ja kotiintullessa se näyttikin mielenkiintoiselta.

Twitter huhuili Ariel Pinkin saapumisesta Suvilahteen tänä vuonna, mutta Destroyerin saapuminen oli isompi  huhu, joka löytyi tosiaan last.fm:stä - kummatkin toki äärimmäisen mieluisia. Ariel Pinkin levy oli viime vuoden suosikkeja, Destroyerin tämän. Aiemminhan Joy Orbisonin oli huhuttu liittyvän line upiin.

Kuulostaa hyvältä, Flow.

4 kommenttia:

 1. sekä ariel pink että destroyer ovat ilmoittaneet keikoista kotisivuillaan. samoin myös joy orbison.

  VastaaPoista
 2. Juu katoin kyl kans. Tavallaan noi on silti "huhuja" ennen kuin Flow vahvistaa :) Hienot kiinnitykset silti!

  VastaaPoista
 3. Mä luin vasta tänä aamuna tosta Destroyerista (en oo ikinä tajunnu Ariel Pinkkiä...). Kauhee shokki :D

  VastaaPoista
 4. Destroyeria kelpaa kyllä iloita! Ariel Pinkiäkin on aikaa vielä fiilistellä ennen kesää :)

  VastaaPoista