7.4.2011

Turku-soundit: Yournalist

Olen nyt sulatellut näitä turkulaissoundeja muutaman päivän ihan tarkoituksella. Siinä ajassa Yournalistin Nigerian Girl on ehtinyt asettua last.fm-profiilissa kuunnelluimmaksi kappaleeksi sekä avautua niin hienosti, että sen taakse on helppo asettua näin pari päivää myöhässäkin.


Yournalist on turkulainen poprockbändi, joka koostuu The Friendissä ja Traffic Islandissakin vaikuttaneista jäsenistä. Ensimmäinen kosketus uuteen kappaleeseen tuli maanantaina facebookissa erään kaverin hehkutettua tätä - sitten saapuikin jo sitä sähköpostia. Halusin kuitenkin antaa - kerrankin - kappaleelle aikaa näyttää todellisen potentiaalinsa, jotta sen taakse olisi helpompi asettua. Ja niinhän kävi. Nigerian Girl on nimittäin erinomaisen rytmivoittoinen ja loppupuoliskollaan suuruuksiin kasvava poppistelurock.

  Yournalist - Nigerian Girl by drinktonightrecords

Debyytti-EP, Slippery and Infected, julkaistaan 4.5., joten korvat hereille. Siihen asti nautimme Nigerian Girlistä. Suosittelen kuuntelemaan tämän, yksinkertaisesti hyvän, kappaleen, sillä se on nimenomaan "kevyt ja tiukka", kuten tiedotteessa mainostetaan. Korvamerkitään bändi tulevaisuutta varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti