13.4.2011

Is Tropical - The Greeks

Kitsunélle itsensä hivuttanut brittiakti Is Tropical on kerännyt kiitettävästi huomiota niin viime singlejulkaisuillaan kuin live-esiintymiselläänkin. Viime single South Pacific nähtiin Kitsunén kokoelmallakin. Uusi single The Greeks viitoittaa tietä debyyttialbumille Native To, joka ilmestyy kesäkuun kolmastoista päivä ranskalaislabelin julkaisemana.


Promoa on aika kiva saada bändiltä, jota on jo valmiiksi stalkkaillut pidemmän aikaa. Tässä se mainostettu, etevä ja menevä elektropoppailu, The Greeks.


Is Tropicalilta löytyy myös härö video b-puoliraitaan nimeltä Tan Man. Videolla näkyy nuoret Olsen-kaksoset, jos joku moiset teinijumalat vielä muistaa. Kovalta näyttää mimmien meno noin tiukan raidan saattelemana.


- - - - - - - - - - - - - - 

Sitten pieni poiminta Hypemistä. Englantilainen, 14-vuotias, Birdy-nimellä esiintyvä Jasmine van den Bogaerde on vetänyt aika jäätävällä tavalla Bon Iverin jonkinmoisen hitin, Skinny Loven. Pianon ja mahtavan äänen saattelemana kappale kuulostaa aika nätiltä. Joskin täytyy myöntää, että Birdyn coverista puuttuu kenties se Bon Iverille ominainen tunnelma ja kappaletta on viety keskiverrompaan perusballadisuuntaan - silti se on mainio.

Tässä alla kappaleen virallinen video. Coveri, joka poiki Jasminelle levytyssopparin Atlanticille. Jau. Nopealla googletuksella kävi myös ilmi, että neiti on voittanut jo 12-vuotiaana jonkin brittitalenttikilpailun alle 18-v. sarjassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti