12.6.2010

Brandon Flowers - Crossfire

Meinasin jo jättää välin tämän postauksen ilmiselvyyden vuoksi, mutta hitto vie, ennenkin täällä on ilmiselvyyksiä nähty! Brandon Flowersin (The Killersin solistin) sooloprojektin etiäisiä taisin tarjoilla joskus kuukausi sitten.


Joskus lähitulevaisuudessa julkaistaan Flowersin soololevy Flamingo. Jokin radioasema ehti tosin jo nyt soitella Brandonin tuotoksen ja eikös se sitten nettiläänkin päätynyt. Crossfire on kappaleen nimi ja tosi tykkäiltävä pop-kipale se onkin. Tarkoitus oli antaa kappaleen marinoitua ainakin huomiseen, jottei kappale pääse pelkästään herran bändimaineen vuoksi eetteriin täällä.

Kuitenkin, kyllä tähän ihan oikeasti tykästyi. On oikeastaan hiinä ja hiinä, pitävätkö The Killersin fanit tästä. Olettaisin kyllä että pitävät. Tosi kiva kappale!Ja sit viinipullo, pähkinämix ja televisio auki. COME ON ENGLAND!

3 kommenttia:

 1. Mä tykkään tuosta biisistä todella paljon. Kuulostaa todella kivalta, kun Day & Age oli todella paha pettymys. Oikeastaan tuossa biisissä on sellaista maanläheisyyttä, mitä The Killers olisi ehkä kaivannut edelliselle levylleen.

  "The hand of clod" vie Englannin kisojen mestariksi... :D

  VastaaPoista
 2. Munkin mielestä oikein kiva kappale. Odottais jotenkin Brandonilta ehkä just tota sun kuuluttamaa maanläheisyyttä..

  Ja hitto sentään, noi Englannin veskat ei ikinä onnistu. Mut toisaalta, kannatin jenkkejä myös, et sikäli win-win..:)

  VastaaPoista
 3. Hei, mä tykkään tästä biisistä myös! Ja joo, olen The Killers-fani ja hyvin uppoaa tämäkin. :3

  Englannin kannattaja olen minäkin, ja siis voi apua se Greenin lipsahdus eilen..

  VastaaPoista