21.6.2010

James McMorrow // Picnic With Lulu

Irlantilainen James Vincent McMorrow tyrehdyttää folk-hampaan kolotusta. Irlannin Bon Iveriksikin tituleerattu McMorrow julkaisi Early In The Morning levynsä tämän vuoden helmikuussa. Sitä voit kuunnella tässä. Erityisesti kappale If I Had A Boat kasvaa hienosti.

 Early in the Morning by jvmcmorrow

Bon Iver -vertailu ei kenties ole ihan reilu, sillä se lokeroi turhan yksipuolisesti McMorrow'n. Lisävertailukohdiksi ottaisin Ray LaMontagnen, Mumford & Sonsin ja kenties James Morrisonin. Tosin McMorrow ei onneksi ole niin ällösokeroitua kuin James Morrison. Vuonna 2008 julkaistu EP The Sparrow & The Wolf löytyy myös Spotifystä.Picnic With Lulu taasen on suomalaista, tamperelaista, folk-popia. Suositus tähän löytyi lukijalta, joka sattumoisin oli bändin jäsen. Fox Vulpinista kirjoitettaessa (toinen tampere-folkin edustaja) Picnic With Lulu nousi esiin.

Yhtyeiden yhteneväisyydet ovat kovin suuria, Lulun kenties hakiessa vielä enemmän itseään, sillä se on ollut bändinä pystyssä vain viime vuoden lopusta. Picnic With Lulu voitti minut puolelleen oikeastaan vasta live-videollaan, jolla lauletaan suomeksi. Englanninkielisten kappaleiden lopullinen muoto on vielä kenties hakusessa.

Katso todella jees video tässä.


Jos tykästyit, niin suuntaa Lulun myspaceen. Jos todella tykästyit, suuntaa last.fmään lataamaan yhtyeen demo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti