5.6.2010

The Tallest Man On Earth + coverit = tykkäily

Ehdoton blogfavorit The Tallest Man On Earth teki The Wild Hunt -levyllään vaikutuksen niin meikäläiseen kuin moneen muuhunkin. Kristian Matsson napsi monen huomion nimenomaan yhtenä Bob Dylanin lahjakkaimmista 'perillisistä'. Silti on hyvin selvää, että kyse on lainailusta eikä varastelusta.

On siis oletettavaa, että folkiin ja Tallest Maniin mieltynyt  (minä!) informoisi heti tilaisuuden tullen miehen liikkeistä. Pari viikko sitten nimittäin sai lukea Tallest Manin tekemästä Paul Simon -coverista. Syystä tai toisesta se jäi mainitsematta täällä. Tässä se Kristian nyt olisi, lainahöyhenissä, astumassa isoihin musiikkisaappaisiin, banjo kaulalla, coveroimassa Paul Simonin Gracelandin. Hienosti soitto kulkee, tällä kertaa lainamahtavuudessa:Matsson suuruuksien kimpussa ei silti ole mitään uutta. Aiemmin kaveri on jo henkisen oppi-isänsä hienouksia laittanut uuteen pakettiin. Tässä The Tallest Man On Earth esittämässä Bob Dylanin I Want You -kappaletta. Kestää hetki päästä rytmiin ja tajuta, että mistä onkaan kyse:


Vielä ei tuota Wild Huntia ole omassa hyllyssä. Enkä keksi yhtään syytä miksi. Sunkin kannattais ehdottomasti tsekata.

2 kommenttia:

  1. Kävin katsastamassa kyseiseltä hepulta "Where do my bluebird fly" livepätkän ja vei kyllä mennessään! Nyt pitää metsästää levyt hyllyyn.

    VastaaPoista
  2. Oikee asenne :D Itekin kävin nyt sitten heikkouksissani poistamassa Wild Huntin. Pitäis niitä vanhempia kans metsästää.

    VastaaPoista