27.6.2010

Juhannuksen jälkeen

Juhannuksen kertauksen voin jättää siihen, että juomia ja ruokia oli, hyviä sellaisia. Myös mökki, ranta, sauna, vihta ja hyvä seura olivat kaikki läsnä. "Pää alas!" -huudon saattelemana kaikki saivat osansa vihdasta. Bis bas -juomapeli osoitti taas suuruutensa tekemällä laskemisesta uskomattoman vaikeaa humalaiselle. Toisaalta myös maaseutukatsaus Lemussa (kaikista maailman paikoista) pyörällä kera matkakumppanin mainioimman sai ilon aikaiseksi. Ei sentään leikitty Helsinki 78-82:ta ja kruisailtu.

Juhannussoittolistankin tein, ja sen piti päätyä tänne, olla ensimmäinen laatuaan. Mut se vähän jäi sitten lopulta. Mutta. Juhannuksena sai kuitenkin ison annoksen musiikkia, muiden valintoja tosin. Kuultiinpa niin Black Kidsiä, Empire of the Sunia kuin vahva annos suomi-räppiäkin, mikä ei ihan oo mun juttu. Onneksi pojilta löytyi myös rytmiä ja riimejä omasta takaa. Lahjoja tai ei, se oli hienoa.

Kun täällä Show'ssa jäivät nämä juhannusmusat jakamatta, jaan omia juhannuksen jälkeisiä kuunteluja. Ekana Lissie, joka jäi Kelen julkaisun jalkoihin omassa Spotify-tilissäni. Lissien Catching A Tiger sopii kuin nenä päähän esim. Marinan, Ellie Gouldingin ja miksei myös Sparkin faneille. Hyvinkin tasainen ja kiva popjulkaisu.Allo Darlin' taasen putoilee lo-fi -surffailijoista pitäville. The Polaroid Songilla tutuksi tullut yhtye julkaisi taannoin debyyttialbuminsa. Dreamingissä on niin paljon kivaa ja se toimiiiii.Perfume Genius ansaitsee The Antlersin, The Delta Mirrorin sekä kenties myös Sufjan Stevensin fanien huomion. EDIT: ei, kyllä tämä ansaitsee ihan kaikkien huomion. Learning -niminen levy on lyhyt, tunnelmallinen tapaus. Sanoituksissaan elämäänsä käsittelevä Mike Hadreas säveltää pianolle kappaleita, joihin pitää keskittyä. Aavistuksen Sufjanilta kuulostava lauluääni ja The Antlersin kaltaiset omaelämäsävellykset uppoavat kuuntelijaan, jos niille antaa mahdollisuuden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti