6.6.2010

Sunnuntaisoittolista, nro 2

Mielestäni on suunnattoman nautinnollista koluta nurkkia, nuuskia ja tsekkailla uutuuksia, tuntemattomuuksia ja muitakin. Siis musiikkimielessä. Uuden kappaleen tai artistin kuunteleminen on vähän kuin söisi karkkia jonkun muun kokoamasta pussista sokkona, ainakin siis jos ei lue näitä hölmöjä esittelyjä, joita mäkin harrastan. Ja kirjoitan tänkin postauksen artisteista.

Yhteen artistiin perusteellisesti keskittyminen postauksessa on tietty kivaa, mutta joskus on hauska heittää vähän kaikki kappaleet peliin joihin on törmätessään tykästynyt. Niin aion tehdä tänään, koska on sunnuntai.

Aloitetaan vancouverilaisbändillä Hot Hot Heatilla. Se nimittäin julkaisee uuden Future Breeds -levynsä tiistaina ja siltä on kuultavana jo kappale Goddess On The Prairie. Kyllä kanukkirokkailut tässä ainakin toimii.

 Hot Hot Heat- Goddess on the Prairie by greenshoelace

Magic Kids pääsee ehkä vähän kyseenalaisesti mukaan, vaikka siltä olevat kappaleet ovat tuttuja jo viime vuodelta. Magic Kidsiä ei kuitenkaan muistaakseni ole täällä mainittu, vaikka syytä olisi.

Jonkinlaisen hypenkin pyörittämä bändi julkaisee debyyttilevynsä tänä kesänä True Panther Soundsille, joka julkaisee mm. Girlsiä, The Morning Bendersiä ja Tanlinesia. Hey Boy on nyt sitä kivaa musiikkia, josta mä aina puhun. On todennäköisesti muuten ihan mielenkiintoinen tuo Magic Kidsin julkaisu.Vasta 18-vuotias lontoolaisartisti Spark kiertää parhaillaan Marina and The Diamondsin kanssa. Vertailut ovatkin heiluneet niin Marinan kuin Lily Allenin suuntaan.

Ehdottomasti tsekkaamisen arvoinen kappale tässä. Shut Out The Moon vakuutti itseni nimenomaan suhteessa kahteen verrokkiin: pidin enemmän kuin Marinasta ja neiti Allenista. Shut Out The Moon julkaistaan 12.7. sinkkuna.Ei tästä nyt varsinaisesti mitään soittolistaa kyllä tullut. Mutta jos nyt nuo edes maistuisivat. Mulle toimii!

2 kommenttia:

  1. Moon kans ollu aivan hurahtanut tuohon Hey Boy kappaleeseen!

    Spark oli uus tuttavauus ja toimi kans kivasti. Tai ainakin "kivemmin" kuin Marina. Hitto, että sen ulinaa on rasittavaa kuunnella. (paitti Obsessionsis)

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä kyllä tosta Marinasta. En oikein jaksa sitä. Kiva kuulla et säkin tykkäät Hey Boysta.

    Effi Briest oli muuten aika tarkkaan kuvailtu: Zola Jesus + Espen and the Witch. Ei ehkä ihan yhtä hyvää, mut oli pakko silti käydä tsekkaa ton sun kuvailun perusteella. Kummatkin on maistuneet aika hyvin meinaan.

    VastaaPoista