28.6.2011

Bob's Vintage + Soittis 2011

Kotikaupunkiimme Turkuun avattiin viime viikolla maan mainion liike nimeltä Bob's Vintage & Repair. Bob'sin valikoimasta löytyy sananmukaisesti vintage-vaatetta ja asustetta JA, mikä parasta, kerrankin suurin osa valikoimasta on suunnattu miehille! Sinne siis vaan tekemään löytöjä, rakkaat turkulaiset. Ja miksei ekskursiolöytöretki Turkuun, Rauhankatu 12 A:han onnistuisi myös.

Olen käynyt jo kahdesti tarkistamassa valikoiman, joka huokuu Brick Lanea ja Camdenia. Nuo sattuvat olemaan myös liikettä pitävän Sampon innoittajat paikan valikoimaa rakentaessa. Itselleni mukaan lähti vain punottu navyblue solmio, mutta odotan tukevani Sampon toimintaa lähiaikoina, vähän turhankin tuhoisasti oman talouden kannalta. Alunperin kuulin tästä mahtavuudesta viime viikolla Bossaliina-Annun Facebook-statuksessa.

Tässä joitakin kuvia Bob'sin blogista, käykää tutustumassa lisää täällä. Kaikki kuvat (c) Bob's Vintage.

Ja jottei postaus jäisi itselleni epätavalliseen muotihurmokseen, päätin jakaa jo nyt vuoden 2011-soittolistan, johon olen parhaani mukaan kerännyt tänä vuonna julkaisseilta artisteilta yhden entryn, joka toimii linkkinä, ikään kuin, artistin spotify-'profiiliin'. Näin tämä on kenties mielekkäämpää, jotta sitten pystyy melkein reaaliajassa seurailemaan, mitä artisteja sinne päivittyy. Varsinkin kun kaikista ei millään pysty postaamaan. Koitan päivittää sitä sitä mukaa kun muistan / ehdin. Nauttikaa. TÄSSÄ LINKKI.

P.S. Tuossa sivupalkissa on vielä viimevuotinenkin 2010-soittis.

3 kommenttia:

 1. Hyvää settiä. Oon itsekin rakennellut vähän vastaavaa, tosin Groovesharkin puolelle.

  VastaaPoista
 2. Ach ja, kiitos. Tein tollasta jo viime vuonna, mut aattelin nyt sit nokkelasti et saattaapi olla hyödyllisempää jos jaan sen jo nyt..:) Eihän tuohon nyt millään kaikkea saa, mut jos edes osan sais talteen, niin noita saa kuunnella vielä ens vuonnakin.

  Grooveshark on varmaan hyvä, sieltä löytynee noita pienempiä artisteja kivammin. Tosin Spotikalla saattaa vielä toistaiseksi olla enemmän käyttäjiä?

  VastaaPoista
 3. Joo, Spotify on paljon sivistyneempi ja kehittyneempi, mutta Groovesharkissa on pari hyvää puolta, eli juuri noi pienemmät bändit ja remixit (koska sinne voi uploadata musiikkia), rajaton kuuntelu kaikille ja se kiva widget, jonka ansiosta soittiksen voi upottaa blogiinsa.

  VastaaPoista