23.6.2011

Memoryhousen avittamana juhannushetkiin

Juhannuksen ajaksi on tarjolla varmasti jo paljon hyvää musiikkia muualla ja monta hyvää soittolistaa, niin itse krebailuun kuin grillaamiseenkin.

Siksi ajattelin tarjota siihen muuhun fiilistelyyn musaa: siihen hetkeen kun unohdut yksin loppuiltaan tuijottamaan joko hiipuvaa kokkoa mökillä, tai jalkakäytävän reunaa kaupunkijuhannuksessa; miettimään miten olet siihen päätynyt, niin elämässäsi kuin ihan konkreettisessa maantieteellisessä sijainnissa; kultaamaan reaaliajassa muistot, joko nykyistä juhannusta tai männä juhannusta jota ei voittanut mikään; siteeraamaan esimerkiksi Revolutionary Roadia koska se kuvaa elämääsi niin hyvin; ja lopulta harmittelemaan että ilta on ohi koska koskaan sinulla ei ole ollut näin hauskaa vaikka tiedät saman toistuvan mahdollisesti jo seuraavana viikonloppuna.

                                                      (Kuva: memoryhouse.tumblr.com)

Tähän tarkoitukseen sopii torontolainen, SubPopin signaamaa, Memoryhouse, joka julkaisee The Years -eepeestään syyskuussa uudelleenmasteroidun ja -äänitetyn version. Sillä on myös pari uutta kappaletta, kuten Modern, Normal, joka on edellä mainittujen hetkien parasta seuraa.

  Memoryhouse - "Modern, Normal" by Creeping Wave

  Memoryhouse - Caregiver by morrisday

  Memoryhouse - To the Lighthouse by myfatherisjapanese

  Memoryhouse - Caregiver by edin2sun

  Heirloom - Memoryhouse by memoryhouseonice

1 kommentti:

  1. Tutustuin Memoryhouseen viime kesänä Flow'ssa ja se on kyllä superihana<3

    (Ja mulla on aina yhtä järkevät kommentit, pahoitteluni.)

    VastaaPoista