5.6.2011

Sunnuntaivalikoima

Valmistuneilla riitti varmasti eilen kädet täynnä pikkusuolaista ja rahakirjekuorta. Minä tarjoan semiperinteisen sunnuntaipikkunälkään musiikkia viikolta - sähköpostissakin on käynyt poikkeuksellisen kuhina. Tänä sunnuntaina näiden tahtiin voi potea krapulaa ja miettiä, mitä sitä elämältään tahtoisi. Tape3000:n viesti lienee kuitenkin valmistuneille kaikkein tärkein: "jag tror på dig".

Get People - Away. Brittiläistä elektronista kitarapoppia käy kateeksi - näinkin pienessä mittakaavassa osaavia koukuttajia löytyy paljon. Kovaa nousua tekevä Get People julkaisee heinäkuussa eepeellisen tropical popia ja kun jälki on näin innostavaa, on tästä pakko pitää. Tanssittavaa ja kesäistä. I wouldn't have it any other way.

  Away by GET PEOPLE

Tape3000 - Jag Tror På Dig. Nadine Platzek, Dortmundista Saksasta, tekee musiikkia nimellä Tape3000. Ja tällä kappaleella ilmeisen onnistuneesti myös ruotsiksi sujuu kappaleenteko. Todella viileää, trendisentristä kuten joku sanoisi, poppia eikä vain leveyspiirien vuoksi. Täyspitkää pukkaa Tape3000:lta kesällä.

  Tape3000 - Jag Tror På Dig by Tape3000

Blood Orange - Dinner. Tutka poimi heti tämän, kun kuulin että Lightspeed Championin nokkamies puuhasteli Williamsburgissa tuttuineen sooloilua varten. 80-luku soi erittäin taidokkaasti, mutta  ihmetyttää, että se jaksaa vielä hallita soundia näin paljon. Toisaalta, kun tulos on näin mallikasta, ei kasarikymmen ole sittenkään kenties täysin loppuunammennettu.Light Vibes - Wish We Had. Ruotsalaisduo Light Vibes vastaa kyllä kesän huutoon niin aurinkoisesti, että huhhuh. Riffeissä löytyy. Näistä sähköpostin yhteyksistä vierain, mutta sitäkin suurempi iloinen yllätys - varsinkin kun bändiltä ei oikein muuta kappaletta toistaiseksi netistä löydy.

  Light Vibes - Wish We Had by TheDiscoverialist

Vaikkakin erittäin käytännöllinen omalta kannalta, alkaa tuntua et tällainen bändien niputtaminen laiskasti samaan postaukseen on vähän epäreilua. Ehkä näillekin olisi tosiaan voinut omatkin postaukset antaa. Mutta toisaalta, kun viikolla aika on vähissä, saa näin ainakin mieluisilleen kappaleille maininnan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti