30.6.2011

Zola Jesus - Vessel

Nika Danilova palaa huikealla kappaleella ja tuo siinä sivussa ilouutisen syksyllä ilmestyvästä levystään. Conatus -nimellä tunnetaan siis Zola Jesuksen levy, joka tekee tuloaan. Siltä ensimmäinen synkkä sähikäinen on Vessel, joka ei aluksi kuulosta hirvittävän ihmeelliseltä kappaleelta, mutta Danilovan kiihkeä ääni tekee jälleen tehtävänsä ja käärii äänimaailman mustaan huntuun - ja vakuuttaa. Loistavaa.

                                                        (Kuva täältä).

  Zola Jesus - Vessel by sacredbones

8 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa! Huntu on loistava sana, koska tuntuu että tässä on paljon ohuita kerroksia, joista yhdenkin jos ottaisi pois, tunnelma muuttuisi heti. Tulee jostain syystä myös vähän mieleen Florencen Heavy In Your Arms.

  VastaaPoista
 2. No jes! Kolahtipa hyvinkin! Eikä tosiaan ole Florence -vertailut, taaskaan, aiheettomia. Ois huikeeta nähä livenä tämä!

  VastaaPoista
 3. Zola ei oo suurin suosikkini, mutta keikka tuli nähtyä viime syksynä tukholmassa ja vaikka en suurin fani olekaan niin livenä oli varsin vakuuttava, varsinkin lauluäänensä ja ehdottamasti keikalle vaivautumisen väärti.

  VastaaPoista
 4. Aijaa, missä olit kattoo Zolaa?

  Ja noin kelasinkin, et vaikkei suosikiksi lukeutuiskaan niin ehdottomasti väärti!

  VastaaPoista
 5. Debaser Slussenilla. Se oli periaatteessa Xiu Xiun keikka. Zola ja Former Ghosts oli lämppäämässä. Kaikki tais tosin soittaa yhtä pitkät setit. Zola ite oli myymäs paitoja ja olis voinu mennä morjestaa, mutta ei itellä ollu mitään asiaa niin se jäi. Aika lyhyt nainen ei uskois että ääntä lähtee noin paljon.

  VastaaPoista
 6. Oi helmi! Olis toi tripla kelvannu. "Ei ollu asiaa" :D Sen kerran kun mä uskaltaudun jollekin artistille heittää jotain niin oon ihan varma et mulla ei tasan oo mitään asiaa. haha!

  VastaaPoista
 7. Eipä itelläkään taida koskaan olla mitään järkevää sanottavaa. Joten tässä tapauksessa syy taisi olla se että kun en ole riittävän kova "fani" niin en sitten viitsinyt mennä puhumaan "asiattomia" :D Houkutusta kyseiseen toimintaan kyllä aina löytyy :D

  VastaaPoista