18.6.2011

Sivustosuosittelu: Cover Me

Covereiden ystäville löytyy musiikkisivustoista erinomainen vaihtoehto. Pitkän seurailun kohteena ollut, kerran tosin unohtunutkin, Cover Me löytyi uudestaan, kun etsin Leonard Cohenin Famous Blue Raincoatista tehtyjä covereita. Tämä mainio coveritaivas tarjosi uutukaista Villagersin tekemää versiota, joka on varsin uskollinen alkuperäiselle.


Oon aika innokas kuulemaan näitä versiointeja itse, varsinkin kun useat niistä ovat aikamoisia syvyyspommeja epäonnistuessaan - toisaalta etevät aika palkitsevia. Tsekkaa täältä myös oma coveripostaus, aika sekava sellainen kyllä.

Tuo Cover Me -sivusto on loputon aarreaitta kyllä, tsekatkaa esim. Teen Daze Neil Youngin kimpussa (!), tai Edwin Van Cleefin elektro pop -versio Lisztomaniasta, tai Juliana Dailyn akustinen versio Bon Iverin Calgarystä. Jehna, tämä sivusto kokoaa erinomaisesti covereita samaan lokaatioon, joten suosittelen tutustumaan, ellei se jo tuttu ole.

2 kommenttia:

  1. Hyvä suositus! Olin jo myös unohtanut tämän sivuston. Kun tätä ei tietenkään ollut uuden selaimen kirjanmerkeissä, niin en millään muistanut oikeaa nimeä, ja jäi löytymättä tähän saakka. Tattista!

    VastaaPoista
  2. Hyvä juttu! Pitäis harrastaa enemmänkin suosittelua, noita sivustoja kun kertyy aika tavalla kirjanmerkkeihin.

    VastaaPoista