28.9.2011

Metals ennakkokuuntelussa: kuulostaa huikean hyvältä

Leslie Feistin odotettu albumi palvotun pidetyn The Reminderin jälkeen olis nyt ennakkokuuntelussa. Sähköpostiosoitteen kun syötät, saat kuunnella.


Muutamassa yhteydessä oon kuullut aika hyviä asioita Metalsista. Tällä albumilla on, parin ensimmäisen kuuntelun jälkeen, juuri sitä rakastettua Feistiä. Kerrosten välillä on ilmavuutta ja tilaa hengittää: Metalsia on kelvannut odottaa. Odotetaan nyt toki, että albumi istuu omalle paikalleen useampien kuuntelujen jälkeen, mutta Feistilla on todennäköisesti tilaa loppuvuonna listausten kärkipäässä. Huikean hyvältä vaikuttaa.

Kuuntele ennakkoon vaikka TÄÄLLÄ.4 kommenttia:

  1. OK, hyvä! Kerro mitä tykkäsit. Etenkin jos oot The Reminderistä tykänny aiemmin :)

    VastaaPoista
  2. Tykkäsin ja tykkään siis edelleen The Reminder -levystä. Vielä ei kunnolla kolahtanut uusi levy, mutta hyvältä toki kuulosti. Vaatii vielä muutaman kuuntelukerran, että kunnon mielipide muodostuu.

    VastaaPoista
  3. Reminder varjostaa varmasti tosi voimakkaasti tätä uutuutta. Musta toi uus on sellanen levy, et pitää istua alas ihan kuuntelemaan se eikä vaan soittaa sitä taustalla (mihin ite sorrun usein). Ja totta, usein nä vaatii useamman kuuntelukerran. Mutta Feist on tietty yleisesti aika huikee :)

    VastaaPoista