13.9.2011

Summer Camp - Better Off Without You / Probably Right

Hypistelin tuossa juuri hankkimaani Bon Iverin Holocene sinkkua, jonka b-puolella kuullaan Peter Gabrielin Come Talk To Me -coveri, josta varmasti täälläkin olen hykerrellyt. Oikeastaan ostin singlen tuon kappaleen takia, mutta pyöräyttäessäni iverit soittimessa totesin tämän ostoksen varsin kovaksi paketiksi - vähän niin kuin ne joista lapsenä tykättiin jouluna.

Vielä hetki sitten myhäilin hyvin tuhlattuja euroja, että Holocene / Come Talk To Me -paria on vaikea päihittää sinkkujulkaisulla. Muistin juuri viime postauksen Del Reyn ja Video Games / Blue Jeans -singlen, joka epäilemättä olisi myös kiva omistaa. Ja toisaalta, tämän postauksen aihe, Summer Campin eilen julkaistu single Better Off Without You / Probably Right nousi välittömästi hankintalistan ykköseksi.


Harmittaa, ihan tosi paljon vielä, että Summer Camp on jäänyt vaille postauksia, vaikka Jake Ryanit ja Ghost Trainit olivat hyvinhyvin kivoja kappaleita. Ja varsinkin harmittaa, koska Better Off... on ehkä tämän vuoden suosikkikappaleiden listalla. Tervehdi siis kovinta sinkkujulkaisua, sitten ainakin lauantain, Summer Camp! heh. Better Off Without You:lle myös video tarjolla.

Levy Welcome to Condale ilmestyy vielä syksyn aikana, loka-marraskuussa.  Summer camp, Probably Right by dance yrself clean

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti