1.1.2012

Back to the future: CC33

Hyvää uutta vuotta. Darran sopivasti väistäneenä kelpaa aloittaa 2012 suomalaisvoimin. En tehnyt lupauksia saati päätöksiä, liettulaisskumppakin oli aika kehnoa, mutta kotikutoinen drinkkibaari ja mahtava seura tekivät eilisestä oikeastaan aika hemmetin makoisan, nimim. Sweet Lemon Drop ja Sea Breeze vastedes hallussa.


Darraiset ja darrattomat yhtä kaikki tarvitsevat juhlien jälkeiseen päivään miellyttävän atmosfäärin musiikkia. Jyväskyläläinen CC33 muistui mieleen aiemmin lähinnä Jyrin kesäisestä postauksesta. Ilmeisesti edelleen julkaisijaa työnalla olevalla albumilleen etsivä bändi päästi eilen ilmoille Silver Spurs -nimisen tunnelmoinnin joka kyllä putosi mulle aika pakanan hienosti. Jyväskyläläinen elektrofolk ei ole koskaan kuulostanut paremmalta.

Vaikka muissa kappaleissakin on vetävää tunnelmaa, ei niissä ole ihan yhtä hiottu ilmaisu kuin uutukaisessa, mutta niistäkin löytyy muotovalioita, joiden myötä CC33 on aika kiinnostava yhtye ja todennäköisesti tulevan vuoden nousijoita. Albumi odotuslistalle ->.


2 kommenttia: