26.1.2012

Damien Jurado - Museum of Flight

Turun Dynamoon tuodaan mielenkiintoisia artisteja. Damien Jurado ja Doug Paisley, mm., pistäytyivät viime vuonna esiintymässä ja - kuulemma - vakuuttivatkin. Jos nyt näin jälkikäteen saa edelleen harmitella, Damien Juradon keikan missaaminen kirvelee vieläkin, raskaasti. Hieno Seattlen mies, oli kuulemma käynyt ihastelemassa 8raitaakin vaimonsa kanssa.


Jurado julkaisee jo nyt mittavaan diskografiaansa jatkoa helmikuussa (21.2.). Julkaisijan viittaa harteillaan kantaa erinomainen Secretly Canadian. Maraqopa -niminen albumi on järjestyksessä..äh..no, sanotaanko nyt että mones, sillä 1995 julkaistiin ensimmäinen EP SubPopille tältä lo-fi folkin airuelta.

Museum of Flight  (Dynamon keikalla jo kuultu, ilmeisesti) on loistava uusi single, jolla Jurado täyttää sitä Elliott Smithin tyhjäksi jättämää aukkoa. Kummallakin herralla kun on pistämätön kyky tuoda musiikkinsa ilmaisua, joka kuulostaa säälin arvoiselta muttei säälittävältä, herkältä muttei nyyhkyltä. PIDÄN! Kuuntele myös ensimmäinen tuolta uudelta levyltä kuultu single, rockimpi Nothing Is The News.2 kommenttia:

  1. Kyllä sietääkin harmitella keikan missaamista, nimim. "Jyväskylän hienon iltapäiväkeikan kokenut". (Uskallan tosin väittää, että tämä oli hienompi, kuin olisit Dynamossa nähnytkään :D)

    Tulkitsin ensin ensimmäisestä lauseesta, että Jurado on tulossa taas Suomeen ja aloinkin etsiä informaatiota :D Olenpa helposti hämättävissä!

    VastaaPoista
  2. Veitsi ja haava, ovatko tuttuja :D

    Oho, enpä tajunnutkaan hämänneeni.. Tosin jos lukemista jatkaa niin hämäyksen mahdollisuus vähenee :)

    VastaaPoista