8.1.2012

Viikon kovin: Frankie Rose - Know Me

Ex-Vivian Girls, ex-Dum Dum Girls, ex-Crystal Stilts jäsen, Frankie Rose julkaisee helmikuussa levyn nimeltä Interstellar. Rosen ilmaisu ei poikkea hirveän kauaksi entisten bändiensä ja esimerkiksi Best Coastin meiningeistä, samalla pihamaalla selkeästi pysytään.

                                                                             (Kuva täältä)

Alkuviikolla kuultavaksi saatu ensisingle Know Me on soinut (minullakin) repeatilla oikeastaan koko viikon ja nähty useassa blogissa jo. Ajattelin jättää postaamatta tästä, mutta jos kappale on näin sitkeästi viihdyttänyt minua, niin miksei muitakin. Kappaleen puolesta pysytään selkeästi samoissa maisemissa, mutta aavistuksen verran pirteämmin ja kuullaammin kitaroiden kuin rosoisemmat verrokkinsa. Erinomaista indierokkailua joka on, Grimesin ja Labyrinth Earin kappaleiden ohella, viikon kovin.

Kuuntele ja lataa ilmaiseksi alta.

2 kommenttia:

  1. Hyvä tää. Oli ennakkoluuloja enkä olis luultavasti kuunnellu tätä ellet olis postannu. Frankieki siistiny ilmaisuaan, mutta täytyy sanoo että toimii!

    VastaaPoista
  2. Yeaaa! Lähtökohtaisesti en itsekään ois kuunnellu, mut se tais jotenkin pyörähtää vahingossa soimaan ja jäin sit koukkuun. Toimii kyllä, ja ihan pakanan hyvin vielä ;)

    VastaaPoista