14.1.2012

Zulu Winter - We Should Be Swimming

Kun viimeksi Zulu Winteristä postailin, mainitsin että sitä on verrattu ainakin Two Dancers -levyn aikaiseen Wild Beastsiin. Siitä soundiyhtäläisyydestä todisteena etenkin Let's Move Back To Front -kappale.


Oon seurannut näitä lontoolaisia pitkään puolittain uskoen ettei bändi ehkä saavuttaisi keskisuuren lämppärin asemaa parempaa - ja saattaa toki olla että tuo arvio vieläkin muodostaa yhtyeen rajat. Silti on ollut vähän yllättävää miten omaksi Zulu Winterin ovat muutkin ottaneet: se löytyi yhdestä jos toisestakin paikasta tulevaisuuden toivojen listalta viime vuoden päätteeksi ja löysi kerta toisensa jälkeen hienompia parrasvaloja joissa paistatella. Viimeisin niistä toki We Should Be Swimming -sinkun (julk. 27.2.) myötä Zane Lowen radio-ohjelman kuumimpana sinkkuna.

Ja onhan tässä bändissä juuri sitä, minkä britit niin usein tekevät loistavasti: vahvojen singlejulkaisujen huolellisesti rakennettua koukuttavuutta, jonka myötä soundikapitaalia kertyy. One to watch, edelleen, ehdottomasti, erinomainen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti