22.12.2009

A crack in everything.

Hienoa!

En tiedä kuinka monta musablogia Suomessa on, tai ainakaan Turussa, mutta pidän tätä yrityksenä sinne päin. Haluan esitellä asioita ja etenkin musiikkia ja muuta mediaa joka mua kiinnostaa, ja ansaitsisi mun mielestä enemmän huomiota. Yritän sijoittaa sen vielä jotenkin, ainakin joskus, Turun kontekstiin. Mietin jonkin aikaa että kirjoitanko suomeksi vai englanniksi, mutta päädyin kuitenkin suomeen, koska en tiedä mitä kohdeyleisöä tavoittelisin englannilla :)

No, mut eka ihan ASIAasia tähän blogiin: jo reilun viikon ajan tän huoneiston kaiuttimia on kunnioittanut musiikkillaan muuan hienon hieno Ruotsin mies, nimeltään Prince of Assyria.

Musisointia just mun makuun: hieman synkkää, mut tavallaan kuitenkin valon pilkahduksia siellä rivien välissä löytyy. Kuten itse Leonard Cohen on kirjoittanut:
There is a crack, a crack in everything. That's how the light gets in.


Niinpä on Assyrian prinssin musiikissakin. Ja itse ainakin pidän kovin. Levyn nimi on Missing Note. Monet kuulee miehessä mm. Leonard Cohenin ja The Nationalin. Pelkästään noiden kuvailujen perusteella olin myyty. Mutta niin, tässä linkki, antakaa miehellä mahdollisuus. Mariakin antoi talkshow'ssaan.

Prince of Assyria - What ever you want

2 kommenttia:

  1. Tosi vähän musablogeja missään, taidan seurata ainakin vähän aikaa mitä tästä tulee ku mua nyt kiinnostaa ihan kaikenlainen musiikki (paitsi klassinen).

    VastaaPoista
  2. Kiinnostava blogi sulla myös! Slow Show on osuva ja tyylikäs nimi.
    Hienoa, että joku jakaa mun intohimon Cohenia ja The Nationalia kohtaan. :) Prince of Assyria vaikuttaa mielenkiintoiselta. Täytyy perehtyä.

    Yksi uusi ja symppis musablogi löytyy muuten osoitteesta http://www.funkata.blogspot.com/.

    VastaaPoista