26.1.2010

Indiemusauutiset 2.0


(Olin itse kameran varressa Ruississa 2008)

Henkilökohtaisiin suosikkeihini lukeutuva The National ilmoitti eilen julkaisevansa uuden levynsä toukokuussa! Vihdoin edes jotain tietoa. Viimeksi muistan lukeneeni vuoden vaihteessa bändin levyttäneen useita kappaleita ja rajanneen valikoiman noin 15:een. Uusi LP on vailla nimeä, mutta eiköhän siitäkin saada oma uutisotsikko aikaiseksi muutamien viikkojen sisällä.

Amerikkalainen Midlake on myös albuminjulkaisupuuhissa. Kolmas studiolevy on nyt ennakkokuuntelussa NPR:n sivuilla. Ihmettelin, miten kummassa se voi olla kuuntelussa jo nyt, mutta onhan The Courage of Othersin julkaisupäivä jo ensi viikon alussa. Huhhuh. Kylläpä näitä levyjä pukkaa. En ole tätäkään ehtinyt kuunnella kunnolla läpi. 
# Midlaken The Courage Of Others NPRn sivuilla
Brittielektrobändi Goldfrapp julkaisee maaliskuussa uutta levyä. Jo nyt on kuitenkin kuunneltavissa mm. Spotifyssä makupalaa Head Firstiltä nimeltä Rocket. Ainakin toissapäivänä se oli vielä kuunneltavissa. Nettivideolaareista sitä ei (enää) sitten löytynytkään. Hyvin kasaripitoinen kappale Rocket kuitenkin on.

Olin laittamassa loppuun vielä Beach Housen hienon live-vedon Jimmy Fallonistä viime perjantailta, mutta tekijänoikeudet riistivät senkin ilon. Laitetaan nyt jotain liveä edes BH:lta, on sentään kyseessä sama kappale.

4 kommenttia:

 1. Hienoja uutisia! Onko mitään odotettu niin kuin the Nationalin uutta!

  VastaaPoista
 2. No sanos muuta! En tiedä oikein miten päin olis tohon epämääräiseen toukokuun päivään asti, joka tarkentuu tässä jossain vaiheessa ihan konkreettiseksi julkkaripäiväksi.

  VastaaPoista
 3. Mukavan runsas blogi sinulla.

  Midlaken uusin täytynee hakea kaupasta kun se ilmestyy.

  Tässä säännöllisen epäsäännöllisesti toimiva musablogini Tampereen suunnalta:
  http://homesickhounds.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Kiittis, kai (?).. Runsas kun voi tarkoittaa montaa asiaa :D

  Ja pitänee käydä tsekkailee toi sun osoite kun ehtii!

  VastaaPoista