29.1.2010

Pieni perjantaipostaus: Lali Puna

Ei oo ehkä parasta tekemistä perjantai-illalle, kirjoitella nettiin jostain bändistä, mutta olen nyt vaan kovin ihastunut tässä viimeisen viikon aikana sellaisen poppoon kuin Lali Punan kappaleeseen Remember. Lali Punahan on saksalaisbändi, joka ei ole julkaissut mitään uutta noin viiteen vuoteen.
Nyt, 2010, julkaistava levy on nimeltään Our Inventions. Ja Remember tosiaan ensimmäinen lohkaisu. Pikkasen sämpläystä, biitit ja Valerie Trebeljahrin vokaalit päälle ja on vallan ihanaa! Ja ennen kaikkea taidokasta elektro popia. Vois jopa pistää huhtikuun ekan päivän oikein kuulakärkikynällä muistiin Our Inventionsin julkaisun kunniaksi.

Tästä on varsin helppo pitää. Ja voi ja ei! Ei nyt sit tähän hätään löydykään videota tarjottavaksi. No, parasta mitä voinen tarjota, on linkki Stereogumiin kuuntelemaan kappale. Kas tässä: Lali Puna - Remember Stereogumissa.

Ja tässä vähän vanhempaa Lali Punaa (psssst: tän bändin nimi alkaa olla taas niitä, jotka toistettaessa alkavat kuulostaa ihan järjettömiltä).

2 kommenttia:

  1. Olipa pirtsakka biisi, kiitos. Tämäkin bändi oli tullut unohdettua ihan kokonaan, muistan lainanneeni jonkun näiden vanhemman levyn kirjastosta ja tykänneeni.

    VastaaPoista
  2. Onhan toi bändi kyllä ollut unohduksissa ja nimenomaan ihan täysin.
    Kiva et tykkäilit! Itellekin maistuis tosi kivasti :)

    VastaaPoista