17.4.2010

Tanlines

Jostain syystä tämän päivän bändi on joututunut sivuutetuksi tähän asti. Kalypso / tanssi / jj -henkinen Tanlines julkaisi jokin aika sitten debyytti-EPnsä, Settingsin, True Panther -lafkan kautta. Se sopii mainiosti lauantain piristeeksi, kun tuota pilveäkin taas pukkaa taivaalle.

Real Life on ainakin ilahduttava suoritus jj:n kepeyden siirtämisestä tanssilattialla notkuttavaksi.Toisinaan kalypson sedula-meininkiä muistuttavat ominaisuudet puskevat turhan vahvasti ylle, mutta kyllä tällä silti  lauantainsa käyntiin saa. Policy of Trust ja Reinfo toimivat mukavasti samoilla elementeillä kuin Real Lifekin. Kannattaa muuten pistäytyä myös Tanlinesin YouTube -sivustolle, jossa on mielenkiintoinen pieni selvitys Reinfo-videon taustoista.

Edit: Tanlinesin EP myös Spotifyssä. Settings.

Crystal Castlesin Doe Deerista tuli viimeksi jo mainittua, mutta Scottish Friction -blogi on loihtinut myös toisesta uudesta CC:n kappaleesta radiorippauksen. Ja tällä kertaa kyseessä on hieman lähestyttävämpää tavaraa, tässä Celestica. Aikamoisen maukasta!Crystal Castles ei aikanaan ollut edes oma löytö enkä ollut ihan niin innoissani siitä, vaikka bändillä mainioita vetoja onkin. Uutta levyä voisi kuitenkin jopa ihan odotella?

P.S. Tässä yhteydessä voisi mainita erään (tässä nimeltämainitsemattoman) sijaisuudesta eräässä koulussa muutama kuukausi sitten, jossa tunnin aikana takapenkin tytöt kuuntelivat musiikkia kuulokkeilla. No, mitäs siinä muuta kuin käskeä tyttöjä laittamaan musiikki pois. Samalla kuitenkin heräsi uteliaisuus, mitä tytöt kuuntelivat. Eikös kyseessä ollut Crystal Castles. Tyttöjen ilme oli vähintäänkin näkemisen arvoinen, kun sijainen sattui tuntemaan bändin. Ilmeelle on kaksi mahdollista selitystä: joko CC nosti sijaisen osakkeita TAI sijainen laski Crystal Castlesin. We'll never know.

Heh. No sivuraiteille mentiin. Fiilistellään silti toisen postauksen voimin jo vanhaa(kin) CC:tä. Alice Practice ja Courtship Dating:

# Crystal Castles @ Spotify
# CC @ MySpace

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti