8.8.2011

Big Wave Riders - Behind These Walls

Suomalaisen Big Wave Ridersin eepee saa julkaisun syyskuun (7.9.) alussa ja siltä on nyt kuultavissa ensimmäinen uusi kappale. Pelkästään digitaalisen julkaisun saavalta uudelta eepeeltä löytyy muuten kaikki vanhat suosikit Big Soundista alkaen.

Aivan mahtavaa. Soliti-labelin aiempi musiikkiherkku The New Tigersilta (vuoden parhaita kappaleita?) on ollut tehosoitossa täällä, mutta jo sen kappaleen yhteydessä kaipailin uutta BWR:ia. Tarpeet on nyt tyydytetty niin monella tavalla etten osaa enempää pyytää. BGW:n kursailematon indie rock on aina saanut mun mehusteluvaihteen täyteen loistoonsa. Alla kuvitusta ja eepeen kappaleet. Ja toki itse kappale.1.pictures of lifestyle and friends 
2.behind these walls
3.skate or die
4.it's funny things aren't gonna change 
5.big sound 
6.give me the smile
7.republic of the average 


- - - - - - - - - - - - - - 

Noin muuten...

#...oon korviani myöten ihastunut Jens Lekmanin uuteen kipaleeseen. On se vaan kiva, että näitä symppisruotsalaisia riittää - hassuine sanoituksineen. "Fuck you! No, you fuck you!".

#...osataan Suomessakin: Delay Trees julkaisi uuden eepeen. Kasettijulkaisu tulossa mahdollisesti Flow'hun mennessä. Kollegat iloitsevat urakalla. Tee samoin täällä. 

#...sain Lontoon-siirtolaisilta parhaan mahdollisen tuliaisen: vinyylikappaleen Michael Kiwanukan ensimmäistä eepeetä. Julkaisu oli erittäin rajoitettu. Eikä kaikilla ole Michaelin nimmaria takakannessa. Kiitos "Violer"!

#...oon hyödyntänyt Turun kesää ensimmäisen lomaviikon (ikinä!) aikana suunnattoman hyvin. Kävin katsomassa pari Interin futispeliä, toteamassa Paraisilla, että hiljaisuus on oikeasti aika jees, meressä uiminen virkistävää ja että Turun suvella on oikeasti ihan älyttömästi annettavaa monen vuoden jälkeenkin. Tämän lisäksi oli tuparia, oli Kalevan kisaa ilmaislippuineen jne. Eilinen kuitenkin kruunasi kaiken: pyörähtäminen Turun absolut-ykkösasuinalueella Portsassa, jossa asukkaat puutaloissaan pitivät pihakirppistä sisäpihoillaan ja tarjosivat mokkaruutuja ja muurikkalettuja vierailijoilleen. Sen jälkeen Blankon brunssi ylitti odotukset paitsi ruokatarjonnallaan niin myös musiikillaan: DJ veisteli komeasti kasaritunnelmissa soittaen mm. Lähtisitkön! Illan lopuksi kohtasimme Lontoon-matkaajat muutaman kuukauden tauon jälkeen. Yksinkertaisesti, yksi parhaista (kesä)viikoista ikinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti