11.8.2011

Ronika + ystävän Flow-tärpit

Koitan parhaillaan vieroittautua bändeistä, joita kuitenkin tulen viikonloppuna kuulemaan. Tai oikeastaan yritän tehdä töitä valmistumisen eteen - but you know hot it iiis. Nottinghamilainen Ronika, vaikkei soundillaan olekaan harppaus Flow-viikonlopun ulkopuolelle, on ollut aika iloinen yllätys (vaikka niinhän nämä aina).

                                            (Kuva: myspace.com/ronikamusic)

Jotensakin tämän artistin sivuuttaneena aiemmin voi kappaleista huomata kuitenkin selkeitä, myös Kylie Minoguen hyödyntämiä, kasaridiskoilun herättelyjä. Enemmän Ronika kuulostaa siltä kuin todella olisi herännyt tähän päivään kappaleidensa kanssa kasikyluvulta eikä vain vaikutteita ottaneelta nykyartistilta. Tämän tahdissa oon paitsi iloinnut tänään yrittänyt myös unohtaa, et miten hienoja keikkoja viikonlopulle osuu. Must-seet ovat oikeastaan ainoastaan Destroyer, Midlake, Empire of the Sun, Jamie Woon ja muutama muu. Muuten taidamme vain risteillä mielenkiintoisuuksien perässä.

Ronikan uutukainen julkaistaan syyskuun puolella. Kuuntele myös aiemmat julkaisut, ne toimii.- - - - - - - - - - - - - -

Noin muuten, ajattelin tarjota hyvän ystäväni, Akin, hyvät tärpit Flow'hun. Ne poikkeavat kuitenkin omista sen verran, vaikka toki osumme samoille keikoillekin hyvin paljon.

Perjantaille tämän miehen ja DJ:n pirtaan sopii erityisesti Matthew Dear ja Joy Orbison. Roskildessakin tänä vuonna pyörähtänyt Dear on Detroit Technon perillisiä, kun taas Joy Orbisonin mm. dubstepiä hyödyntävä soundi povaa yllättävän kovaa keikkaa yöllä.


Lauantaina kiinnostuksen kohteina ovat suomalainen Renaissance Man, Tensnake sekä tietysti Pantha Du Prince. Tensnake ja Pantha Du Prince ovat elektronisen musiikin saralla ansioituneita ja sinänsä jo tuttuja, mutta Renaissance Man lupailee liveaktia Flow'hun, joka saattaa olla kova. Tässä RM remixaamassa Hulkkosen Jorin Processorya.


Sunnuntaina esiintyy Akin jopa hieman hehkuttama Motor City Drum Ensemble rentoinen houseineen. Saman päivän tärpiksi täytyy silti lisätä myös suomalainen Michael Cassette, jo siksi että kyseessä on puolittain yhteinen tuttu.Kuten näkyy ja kuuluu, ovat Akin tärpit hieman erilaisia yleensä täällä hehkutetusta musiikista. Siksi halusinkin varastaa tarjota nämä parin päivän takaisen keskustelun pohjalta, vaikka ne (ainakin nimeltä) tuttuja itsellekin ovat. Hauskaa Flow'ta kaikille, keikoilla nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti