30.8.2011

Lanterns On The Lake

Dreampop ei parane tästä sitten millään. Koen pitäväni stressiä ehkä korkeintaan välillisenä, pakollisena pahana, eikä se pääse vaikuttamaan mielialaani yleensä niin paljon kuin sen pitäisi. Toisinaan taas miljoonan asian mieli hakee intuitiivisesti rauhoittumista juuri tällaisesta musiikista. Tekeminen ei tekemällä lopu, eikä toisaalta musiikkia kuuntelemalla, mutta ainakin kun kappale pakottaa keskittymään itseensä ja raukeuttaa raajat, on tunnelma onnistunut keventämään minutkin.


                                                (Kuva: facebook.com/pages/Lanterns-On-The-Lake)

Bella Union julkaisee syyskuun puolivälin jälkeen tämän newcastlelaisbändin esikoisen Gracious Tide, Take Me Home. Bella Unionilla on muuten kovimpia artistirostereita briteissä, listoilta kun löytyy Lanterns On The Laken lisäksi mm. Fleet Foxes, I Break Horses, Vetiver, The Low Anthem, Jonathan Wilson ja Veronica Falls (josta toivottavasti tulossa postaus vihdoin piakkoin). Näihin artisteihin ja melkein 400 muuhun voit tutustua SlowShow '11 -soittiksessa, joka päivittyy alati Spotifyssä.

Lanterns on the Lake nivoo tunnelmaa niin rentouttavaan päiväuneen, että 'ihana' ei kuvaa riittävän hyvin tämän bändin musiikkia. Dreampop ei kuitenkaan ole täysin osuva termi verrokkibändien perusteella, mutta musiikkia se kuvaa aivan nappiin. Anna Lanternsille aikaa täyttää tila ja ota mukava asento. Vapautuneisuus on tavoitteena. Erinomaisen suositeltavaa musiikkisisältöä.

Keep Tryingin videossa musiikin alkamiseen kestää n. 40 sek. Huippukipale.  Keep On Trying by Lanterns on the Lake

  You're Almost There by Lanterns on the Lake

  Sapsorrow by Lanterns on the Lake

  Lungs Quicken by Lanterns on the Lake

3 kommenttia:

  1. Ihanan pehmeää unelmointia, kiitos jälleen kerran!

    VastaaPoista
  2. Tä on, ihan parasta! Kiitos kommenteista, kummallekin.

    VastaaPoista